Θανάσης Σαμαράς | Πώς τολμάτε;
Κοινοποίηση

Θέατρο Αμαλία
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:15

Πληροφορίες

Θανάσης Σαμαράς | Πώς τολμάτε;Η stand up comedy σόλο παράσταση του Θανάση Σαμαρά, « Πώς τολμάτε;», έρχεται για μία και μοναδική φορά την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στο Θέατρο Αμαλία.

Επειδή είναι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, κατά την διάρκεια των δύο χρόνων της καραντίνας δεν έγραψε ούτε λίστα για σούπερ μάρκετ. Όπως δήλωσε : « Πίστευα θα μας ξανακλείσουν και φέτος, οπότε δεν χρειάζεται να γράψω.»

Τελικά έπεσε έξω.

Το « Πώς τολμάτε;» είναι μία παράσταση που συνδυάζει Σουηδούς με σνομπ γείτονες, ευγενικούς με αγενείς ανθρώπους, λαϊκούς τραγουδιστές με το Ομηρικό ζήτημα, γιατί σπούδασε και φιλόλογος και κάπου έπρεπε να τα χρησιμοποιήσει κι αυτά.

Mini bio

O Θανάσης Σαμαράς ξεκίνησε ν’ ανεβάζει κωμικά βίντεο στο Youtube το 2012 και από τότε ανήκει στην ομάδα του Comedy Lab. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Mega channel όσον αφορά στην δημιουργία βίντεο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καναλιού. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο τον οδήγησε να εργαστεί κι ως Executive Producer στην εταιρία Entrinno Productions, του Σάκη Τανιμανίδη, για λογαριασμό της εκπομπής «Ντενεκές» που προβλήθηκε από το Μακεδονία TV.

Εκτός των βίντεο ασχολείται επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει παίξει στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που σε συνεργασία με άλλον κωμικό διοργάνωσε το πρώτο Open Mic στη Θεσσαλονίκη το 2014, για την ανάδειξη νέων ατόμων στο Stand Up Comedy. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε στο φεστιβαλ κωμωδίας της Αλεξανδρούπολης, την πρώτη του σόλο stand up comedy- work in progress παράσταση με τίτλο «Φήμες λένε».

Τιμές εισιτηρίων

  • Κανονικό: 12 €
  • Άνεργοι, φοιτητές, ΑμεΑ: 10 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

29 Μαρτίου 2024 21:15

Λήξη:

29 Μαρτίου 2024 23:15

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αμαλίας 71

GPS:

40.6160727, 22.9577763