Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη φωτιά
Κοινοποίηση

Μύλος Club
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης:
22:00

Πληροφορίες

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη φωτιάΕπιστρέφουν και μας επιφυλάσσουν μια ακόμη βραδιά από εκείνες που έχουν πάντα ρυθμό, μελωδίες, ένταση και πάθος. Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» ανεβαίνουν στην σκηνή του Μύλος Club με παλιά αγαπημένα και καινούργια τραγούδια, με φόρα και ενέργεια αστείρευτη, με αγάπη για την μουσική και τρέλα για το ροκ… το παραδοσιακό, το ατόφιο, το ατρόμητο!

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ λέει…

«Η μουσική είναι ένα ταξίδι μια συνεχής διαδικασία εξέλιξης κι εγώ διανύω την πιο δημιουργική μου περίοδο …με πάρα πολλά καινούργια τραγούδια, σε αρκετά διαφορετικούς και πολλές φορές πρωτόγνωρα όμορφους μουσικούς δρόμους. Η μουσική ποτέ δεν τελειώνει κι αυτό αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι συνεχίζουμε να δημιουργούμε μουσική για να μοιραστούμε όσα πραγματικά μας ενώνουν.

Ειδικά το ροκ, με το οποίο ασχολούμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα, σημαίνει να δουλεύεις πάρα πολλές ώρες την ημέρα, να είσαι ταυτόχρονα καταξιωμένος στην εναλλακτική μουσική της χώρας σου εδώ και τριάντα χρόνια και χωρίς καμία υποστήριξη να ψάχνεις να ηχογραφήσεις τα καινούργια σου τραγούδια.

Μέσα από κάθε δυσκολία πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας και να προχωράμε προς το φως και να βλέπουμε κάθε “ταρακούνημα” σαν ευκαιρία για αλλαγές, που δε θα τολμούσαμε διαφορετικά και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο και όχι κάτι χειρότερο. Δεν είμαστε μόνοι μας στα δύσκολα. Έτσι είναι οι περισσότεροι.»

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 12 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

15 Δεκεμβρίου 2023 22:00

Λήξη:

15 Δεκεμβρίου 2023 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αν. Γεωργίου 56

GPS:

40.642795527197, 22.919125141366