Στέλιος Ανατολίτης – Κανονική δουλειά
Κοινοποίηση

Θέατρο Σοφούλη
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:00

Είδος παράστασης: Stand up Comedy

Διάρκεια: 90 λεπτά χοντρικά.

Πληροφορίες

Στέλιος Ανατολίτης - Κανονική δουλειάΔεύτερος χρόνος μετά την επιτυχία του πρώτου.

Παλιά και νέα κείμενα για τη δουλειά, κουβέντα με τον κόσμο, ευτράπελα σε δημόσιες υπηρεσίες και μουσική κωμωδία. Όλα μαζί τι κάνουν; Μια κανονική δουλειά.

Μετά από μια sold out χρονιά, η παράσταση συνεχίζει για δεύτερο χρόνο.

Ο Στέλιος Ανατολίτης επιστρέφει με νέες προσθήκες στην τρίτη του σόλο παράσταση με τίτλο “Κανονική Δουλειά”. Μετά την επιτυχία του “Χάπι”, ο Στέλιος αποφασίζει να γιορτάσει μαζί με το κοινό τα έντεκά του χρόνια στην κωμωδία. Μια εντεκαετία που τα είχε όλα, από αποτυχίες μέχρι στασιμότητα κι από χαρά μέχρι λύπη στη διάρκεια μισής παράστασης.

Σε μια χώρα που το να είσαι καλλιτέχνης ισοδυναμεί με καθημερινό φάσκελο στον καθρέφτη, βασκανίες και μαγγανείες για το επόμενο μεροκάματο, αστάθεια μεγαλύτερη κι από περουκίνι αλλά και μπόλικο σουρεαλισμό, η κωμωδία είναι ίσως η μοναδική φόρμουλα που τον κράτησε ζωντανό.

Ογδόντα λεπτά με κάθε είδος αστείου, από απλά one liners μέχρι μουσικά αστεία, η “Κανονική Δουλειά” μιλάει για όλα αυτά που περιλαμβάνει μια δουλειά που δεν είναι κανονική και για να γίνει σωστά, πρέπει να την μοιραστείς με το κοινό. Ελάτε να μοιραστείτε με τον Στέλιο τον εργασιακό σας παράδεισο και να γιορτάσουμε δέκα συν ένα χρόνια αποτυχίες και επιτυχίες.

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 10 € (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
  • Υπόλοιπα εισιτήρια: 12 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

6 Μαρτίου 2024 21:00

Λήξη:

6 Μαρτίου 2024 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά

GPS:

40.5887278, 22.9454874