Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2
17 & 18 Ιουνίου 2025
Πρόγραμμα παραστάσεων
- Τρίτη: 20:30
- Τετάρτη: 20:30
Διοργάνωση: Σχολή Χορού Χοροτέχνη
Πληροφορίες
Η Σχολή χορού “Χοροτέχνη” της Αλεξάνδρας Παπανδρέου, θα πραγματοποιήσει δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2).
Στο πρώτο μέρος της παράστασης, παρουσιάζεται το έργο Ο βασιλιάς που έμαθε να δίνει, εμπνευσμένο από το παραμύθι του Jeff Brumbeau Το δώρο της Παπλωματούς, δραματοποιημένο και χορογραφημένο από την Αλεξάνδρα Παπανδρέου. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζονται έργα σύγχρονου χορού χορογραφημένα από την Μαρία Μελισσίδου, και κομμάτια από μιούζικαλ, σε χορογραφίες Αλεξάνδρας Παπανδρέου και Μαρίας Μελισσίδου.
Χορεύουν τα επαγγελματικά και προεπαγγελματικά τμήματα της σχολής, πλαισιωμένα από τα φυτώρια κλασικού και σύγχρονου χορού, ενώ τα πρώτα τους βήματα επί σκηνής κάνουν μπαλαρινούλες 4-10 ετών.
Τιμές εισιτηρίων
- Γενική είσοδος: 20 €