Ψύλλοι στ’ άχυρα
Κοινοποίηση

Eightball Club
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες

Αν θες να δεις αέρα
θα ζεις και λίγο λάθος
από το τραγούδι “Ο Φάρος”

Ψύλλοι στ' άχυραΟι Ψύλλοι στ’ Άχυρα, το εναλλακτικό ροκ συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του “Εφτά Μέρες Ντροπής” την Παρασκευή 15 Μαρτίου σε streaming / download και την Παρασκευή 29 Μαρτίου σε CD.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Ψύλλων (με τίτλο το όνομα τους, 2018 Puzzlemusik) τους τοποθέτησε αμέσως στον χάρτη των σημαντικών δυνάμεων της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής και αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια των δυναμικών συναυλιών τους.

Στα έξι χρόνια που μεσολάβησαν ανάμεσα στην κυκλοφορία του “Ψύλλοι στ’Άχυρα” και του σημερινού “Εφτά Μέρες Ντροπής” οι Ψύλλοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την καραντίνα, πρόσθεσαν νέο μέλος στην σύνθεση τους, κυκλοφόρησαν το ψηφιακό EP “Όγδοη Μέρα” (2022, Puzzlemusik) και είχαν έντονη συναυλιακή παρουσία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Τώρα, με καινούργιο υλικό στις αποσκευές τους και με την μόνιμη προσθήκη του Γιώργου Λάλου στην τρομπέτα ως νέο μέλος, οι Ψύλλοι είναι έτοιμοι για την ανοιξιάτικη περιοδεία τους.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι αγαπημένοι Influenza με ψυχεδελικούς γκαράζ ήχους. Διατηρώντας τον πυρήνα του ύφους τους, εξερευνούν νέα ηχητικά μονοπάτια με τον πετυχημένο δίσκο Idealistic Idiot που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023.

Εκκίνηση:

18 Απριλίου 2024 21:00

Λήξη:

18 Απριλίου 2024 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095