Psyanide release album “Vertigo” with Aetherian – In. UMA / Break the Cycle
Κοινοποίηση

Eightball Club
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ωρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες

Psyanide release album "Vertigo" with Aetherian - In. UMA / Break the CycleΟι Psyanide επιστρέφουν στο σανίδι του eightball το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και αυτή την φορά για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό καθώς θα μας παρουσιάσουν τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο τους με ονομασία Vertigo ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2024 από την Wormhole Death Records και υπόσχονται ένα από τα μεγαλύτερα live show τους.

Μαζί τους θα είναι οι Αθηναίοι Aetherian οι οποίοι μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους At Storm’s Edge έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές με τον δίσκο να βρίσκεται στα κορυφαία άλμπουμ του 2023 σε πολλές λίστες γνωστών περιοδικών και site ανα τον κόσμο. Ακολουθούν οι In.uma (ex – Inhuman Rage) που κάνουν μια νέα αρχή εμπλουτίζοντας την μουσική τους με νέα στοιχεία παρουσιάζοντας και πρόσφατα το πρώτο τους single The Great Desire!Την συναυλία θα ανοίξουν οι Break The Cycle μια νεοσύστατη μπάντα η οποία κινείται στα μονοπάτια του metalcore ήχου με πολύ αξιόλογες προοπτικές για το μέλλον!

Psyanide bio

Οι Psyanide είναι ένα πενταμελές σχήμα που δημιουργήθηκε το 2013 στην πόλη της Κατερίνης και από το 2014 δραστηριοποιείται με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως Groove Melodic Death Metal με επιρροές από μπάντες όπως Lamb of god,Machine Head,Gojira,The haunted,In flames κτλπ. Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής το Ep ¨A Violent Stating¨ (2014), το single “Theheroinside” (2016) και το πρώτο τους full length album “I Declare War” (2018) μέσω της Straight from the heart records.

Έχουν κάνει διάφορα live σε όλη την Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό καθώς το 2022 κάνανε το πρώτο τους tour σε Ρουμανία και Βουλγαρία παρέα με τους Aetherian ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως Rotting Christ,Suicidal Angels,Nightrage καθώς και με ονόματα του εξωτερικού όπως Biohazard,Caliban,Malevolence.Εχουν ανακοινώσει την κυκλοφορία το δεύτερου δίσκου τους Vertigo ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου μέσω της Wormhole Death Records και ανυπομονούν να παρουσιάσουν τα νέα κομμάτια τους για πρώτη φορά live στις 27 Ιανουαρίου στο Eightball!

Aetherian bio

“At Storm’s Edge” είναι το όνομα του δεύτερου full-length δίσκου των melodic death metallers Aetherian ο οποίος κυκλοφόρησε στις 14 Ιουλίου από την Γερμανική Lifeforce Records. Ο δίσκος στιχουργικά εμπεριέχει ένα ηχηρό μήνυμα προς την κόσμο και παραλληλίζει την εσωτερικές δυσκολίες του ατόμου με την υγεία της κοινωνίας αλλά και του πλανήτη μας καθώς αυτός στέκεται στο χείλος του γκρεμού. Μουσικά κυμαίνεται σε συναισθηματικά μελωδικά μονοπάτια με έντονες δυναμικές εξάρσεις αλλά και ακουστικά ταξιδιάρικα περάσματα, που καταλήγουν σε επικές κορυφώσεις. Οι Aetherian είναι μια melodic death metal μπάντα από την Αθήνα.

Ξεκίνησαν το 2013 ως project δύο ατόμων και σύντομα μετά την ίδρυση τους ηχογράφησαν δυο singles το “Drops of Light” και το “Scar of Despair”. Το 2015 κυκλοφόρησαν το ΕΡ “Tales of our Times” με την Πολωνική “Goressimo Records” και στη συνέχεια το 2017 το πρώτο τους Full length album με τίτλο “The Untamed Wilderness” μέσω της γερμανικής Lifeforce Records όπου μέσω της ίδιας κυκλοφόρησαν τον δίσκο “At Storm’s Edge”. Έχοντας πραγματοποιήσει lives σε όλη την Ελλάδα και με 2 περιοδείες εκτός συνόρων, μια με τους θεσσαλονικείς αδελφούς τους Psyanide σε Βουλγαρία και Ρουμανία, και μια Ευρωπαϊκή με τους ιστορικούς Vader και Vomitory έρχονται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν το release show των Psyanide.

In.uma bio

Οι Θεσσαλονικείς Ιn.uma (ex-Inhuman Rage) επιστέφουν κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στον ήχο τους και στην ιστορία τους η οποία έχει πάνω από δέκα χρόνια στα σανίδια της ελληνικής σκηνής!Κυκλοφόρησαν πρόσφατα το single τους The Great Desire και αναμένουμε με ενθουσιασμό το μέλλον!

Break the cycle bio

Οι Break The Cycle είναι ένα post-metalcore συγκρότημα που βρίσκεται στην Αθήνα. Το συγκρότημα ιδρύθηκε στην Κέρκυρα το 2019 από τους δύο κιθαρίστες. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος εντάχθηκαν σύντομα για να ολοκληρώσουν ένα 6 μελές συγκρότημα που περιλαμβάνει δύο κιθαρίστες, δύο τραγουδιστές, έναν μπασίστα και έναν ντράμερ. Μέσα στον COVID, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του πρωτότυπο single “Through Pain and Sorrow” καθώς και τη δική του metalcore εκδοχή του τραγουδιού “Papercut” των Linkin Park. Επί του παρόντος, το συγκρότημα θέλει να παίξει περισσότερα ζωντανά σόου και ανυπομονεί για την κυκλοφορία νέας μουσικής.Keep the death-melodic and metalcore vibes alive!

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 10 €
  • Ταμείο: 12 €

Προπώληση

  • cometogether.live
  • The Nephilim Metal Music Store
  • Απευθείας επικοινωνία και με τις μπάντες.
Εκκίνηση:

27 Ιανουαρίου 2024 20:30

Λήξη:

27 Ιανουαρίου 2024 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095