Παράσταση Tango &#8211; Milonga: Η Αγκαλιά των Αγγέλων (Abrazos de Angeles) <p style="color:#d05756; font-weight="bold">ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ</p>
Κοινοποίηση

Ανοιχτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”
Μονή Λαζαριστών
Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης:
21:30

Πληροφορίες

Παράσταση Tango - Milonga: Η Αγκαλιά των Αγγέλων (Abrazos de Angeles)Μια ατμοσφαιρική μουσικοθεατρική παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στον ρεαλισμό του χορού Tango και την αμφίσημη ονειρική διάσταση της Αργεντίνικης μουσικής.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ολόκληρη η μουσικοθεατρική παράσταση Abrazos De Angeles (Η αγκαλιά των Αγγέλων) με ιστορίες του Tango, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στη Μονή Λαζαριστών – σκηνή Σωκράτης Καραντινός, με ώρα έναρξης 21.30’. Συμμετέχουν η ομάδα Tango Room Thessaloniki με ζωντανή ορχήστρα και σπουδαίους χορευτές Tango, από το Παρίσι.

Κείμενα, μουσική, σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια: Αλέκος Παπαδόπουλος.

Μέσα από τις ιστορίες Τango που θα ξεδιπλωθούν στη σκηνή, αναδεικνύεται η σημασία της αγκαλιάς, ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα αγάπης, προστασίας και παρηγοριάς. Το αληθινό Τango χορεύεται σε μια αγκαλιά που είναι αδιάσπαστη κι ευέλικτη, με σώματα εντελώς ισορροπημένα. Οι χορευτές της παράστασης Abrazos De Angeles (Η αγκαλιά των Αγγέλων) υπόσχονται να παρασύρουν τους θεατές στους μεθυστικούς ρυθμούς του Τango.

Μετά το τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει Milonga (βραδιά χορού).

Παίζουν οι μουσικοί: Μιχάλης Σαπουντζής: κοντραμπάσο, Χρήστος Χαλναρίδης: πιάνο, Νατάσα Ρουβολή: ακορντεόν, Ελένη Σινιάρη: τραγούδι. Χορός-χορογραφίες: Δημήτρης Μπίσκας και Μαριάννα Πατσαρίκα. Αφήγηση-δραματουργία: Σολομών Γκέρσον. Συμμετέχει η Ομάδα Χορογραφίας του Tango Room Thessaloniki (υπεύθυνη ομάδας Νατάσα Ρουβολή). Γραφιστικά-μοντάζ Χρήστος Διττόπουλος, ηχογράφηση-μίξη Γιώργος Καλλίρης.

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 13 €
  • Ταμείο: 15 €

Προπώληση

  • more.com (by viva)
  • Tango Room Thessaloniki (Πτολεμαίων 29Β)
  • Σάρωθρον (Κατούνη 17)
Εκκίνηση:

9 Ιουλίου 2024 21:30

Λήξη:

9 Ιουλίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

GPS:

40.658558480987, 22.931021824608