Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλι
Κοινοποίηση

Θέατρο Σοφούλη
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα έναρξης: 11:30, 15:00 & 17:00

Πληροφορίες

Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλιΤο θέατρο σκιών είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θεατρικά είδη αλλά και ένα από τα πιο ελκυστικά θέματα μελέτης, που προξενεί πραγματικά την ακαταμάχητη γοητεία της βαθιάς έρευνας για την ιστορία… Αυτή την ισορροπία μεταξύ φωτός και σκοταδιού κρατάει και η κλασσική σκιά της φιγούρας του Καραγκίοζη…..και μιας που έφτασαν και οι αποκριές, φυσικό επακόλουθο ήταν το καρναβάλι να έρθει και στον μπερντέ του θιάσου Αθανασίου!

Ο μεγάλος καραγκιοζοπαίχτης Αθανασίου έστησε μια φαντασμαγορική αποκριάτικη γιορτή, με κέφι, με τραγούδια και χορούς και από τις φιγούρες αλλά και τους μικρούς θεατές.

Όλοι οι γνωστοί ήρωες του θεάτρου σκιών, ο Μπαρμπαγιώργος ο Χατζηαβάτης,ο Σταύρακος , ο Νιόνιος, ο Βεζυροπούλα, ο Εβραίος , ο Πασάς και πολλοί ακόμη θα παρελάσουν στο πανί μεταμφιεσμένοι μαζί με άρματα μαζί με τον πρωταγωνιστή μας Καραγκιόζη και τα κολλητήρια του, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο!

Τα παιδιά μέσα από ένα είδος θεάματος που δεν αφήνουμε να ξεχαστεί στα χρόνια, γευόμενα απλόχερα μέσα από την τέχνη της παράδοσης του Θεάτρου Σκιών τα αστεία καμώματα του λαικού μας ήρωα του Καραγκίζη, φεύγουν καταενθουσιασμένα αποκτώντας παράλληλα και ένα ενθύμιο δωράκι!

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 6 €

Προπώληση

 

Εκκίνηση:

25 Φεβρουαρίου 2024 17:00

Λήξη:

25 Φεβρουαρίου 2024 18:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά

GPS:

40.5887278, 22.9454874