Μικρές Στιγμές | Λευτέρης Πασσιάς & Έλσα Μουρατίδου
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Μικρές Στιγμές | Λευτέρης Πασσιάς & Έλσα ΜουρατίδουΟ Λευτέρης Πασσιάς παρέα με σπουδαίους μουσικούς ξεκινάει ένα ταξίδι γνωριμίας με εισιτήριο τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Μικρές στιγμές» που κυκλοφορεί ψηφιακά από τo ogdoo music. Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ανταμώνει με την Έλσα Μουρατίδου στην “Μικρή Σκηνή”, σε έναν σπουδαίο χώρο γεμάτο μουσικές μνήμες. Μαζί του ο Γιάννης Καμπανταΐδης στο άταστο μπάσο, ο Πάνος Αϊβαζίδης στο κανονάκι και ο Παναγιώτης Μπεχτσής στα κρουστά. Θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου όπως το Να ‘χε η μνήμη μου κλειδί που ερμηνεύει μοναδικά η Έλσα και το Γυναίκα Γιορόνα το τραγούδι σύμπραξης του Λευτέρη Πασσιά με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Επίσης, μια πληθώρα τραγουδιών αγαπημένων συνθετών και ερμηνευτών παιγμένα με τον προσωπικό ήχο των σπουδαίων αυτών μουσικών.

“Μικρές στιγμές”.  Πρόκειται για ένα κολάζ τραγουδιών τα οποία δεν εντάσσονται σε ένα μόνο είδος μουσικής. Είναι στιγμές. Στιγμές που συνθέτουν ένα σύνολο συναισθημάτων, βιωμάτων, μνήμης. Από το Νανούρισμα της μικρής Κατερίνας μέχρι την εσωτερική αναζήτηση, τον έρωτα και τη συνδιαλλαγή με τον θάνατο. Και όπως κάθε στιγμή έχει τη δική της διάθεση, έτσι και οι Μικρές Στιγμές έχουν το δικό τους ηχητικό τοπίο. Γιατί τί άλλο είναι η ζωή παρά μια διαρκής σύνθεση από μικρές στιγμές;

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 8 €
Εκκίνηση:

22 Φεβρουαρίου 2024 21:30

Λήξη:

22 Φεβρουαρίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752