Μαγεία του χορού με σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου και του μπαλέτου της Σιένα
Κοινοποίηση

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:00

Διοργάνωση: Intershow

Πληροφορίες

Μαγεία του χορού με σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου και του μπαλέτου της ΣιέναΈνα Γκαλά με τις αξεπέραστες και τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του παγκόσμιου κλασικού μπαλέτου, τα διάσημα Pas de Deux.

Οι πρώτοι σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου και του Μπαλέτου της Σιένα ερμηνεύουν τα χορευτικά ντουέτα από αξεπέραστες χορογραφίες από τη Λίμνη των Κύκνων, την Ωραία Κοιμωμένη, το Ρωμαίος και Ιουλιέτα, το Δον Κιχώτη, τον Κουρσάρο και τον Καρυοθραύστη, τα οποία αποτελούν τους σημαντικότερους χορούς στην ιστορία του μπαλέτου και είναι πάντα ο βασικός χορός για να δείξουν οι χορευτές την τεχνική τους και το ερμηνευτικό τους ταλέντο.

“Το pas de deux είναι ένας διάλογος αγάπης”, έλεγε ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ προσπαθώντας να τονίσει τη σημασία που έχει σε μία χορογραφία το κομμάτι στο οποίο ένα χορευτής και μία μπαλαρίνα ερμηνεύουν ένα ντουέτο. Πέρα από τα συγκλονιστικά χορευτικά σόλο, ένα άρτια εκτελεσμένο Pas de Deux (“βήμα για δύο”) είναι ικανό να μαγέψει το κοινό και να απογειώσει μια παράσταση.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της παράστασης είναι ο Marco Batti, γνωστός χορογράφος, απόφοιτος του Royal Ballet School of London, του American Ballet Theatre και της Ακαδημίας Vaganova.

Τιμές εισιτηρίων

  • Διακεκριμένη: 60 €
  • Ζώνη Α: 50 €
  • Ζώνη Β: 40 €
  • Ζώνη Γ: 30 €
  • Περιορισμένης ορατότητας: 20 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

25 Νοεμβρίου 2023 21:00

Λήξη:

25 Νοεμβρίου 2023 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου και Παραλία

GPS:

40.598346, 22.948513