Κώστας Τουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας
Κοινοποίηση

Μύλος Club
16 & 17 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες

Δυο βαλίτσες με τραγούδια.

Κώστας Τουρνάς - Φίλιππος ΠλιάτσικαςΔύο από τους πιο επιδραστικούς και εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται για πρώτη φορά και ενώνουν τις φωνές τους με δυο βαλίτσες με τραγούδια!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνει την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρει καλά να βάζει φωτιά στα συναισθήματα και να ζωντανεύει τις παρέες! Ένας καλλιτέχνης που έχει διαγράψει μακρά και πλούσια πορεία στον χώρο της μουσικής αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια – επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα! Φέτος το χειμώνα μας παραδίδει μια ακόμη δισκογραφική πρόταση με το άλμπουμ «Αφιερωμένο» κι ετοιμάζεται για την μουσική συνάντηση της σεζόν!

Ο Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία, με μια σπάνια μουσική διαδρομή, προχωρά εδώ και χρόνια σ’ έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας τραγούδια…» από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας! Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα…νέος, συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.

Με δυο βαλίτσες τραγούδια, σε μια ιδιαίτερη συνεργασία, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, μας προσκαλούν σε μια μουσική συνάντηση, μια μουσική γιορτή, με νοσταλγικές μελωδίες, θρυλικά τραγούδια υπέροχα ντουέτα, εικόνες, συναισθήματα και πολλές εκπλήξεις!

Οι «Παλιές αγάπες…» «Αφιερωμένο», «Μην της το πεις», «Μια προσευχή», «Δεν μετανιώνω», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Όπου φυσάει ο άνεμος», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όμορφη», τραγούδια που όλοι, λίγο ή πολύ σιγοτραγουδήσαμε, συνταξιδέψαμε σε φάσεις της ζωής μας, είναι κάποια από αυτά που θα ζεστάνουν όπως κάνουν πάντα τις ψυχές μας.

Τιμές εισιτηρίων

  • Πλατεία τραπέζι 2 θέσεων: 40 €
  • Πλατεία τραπέζι 3 θέσεων: 58 €
  • Πλατεία τραπέζι 4 θέσεων: 75 €
  • Πλατεία τραπέζι 6 θέσεων: 110 €
  • Πλατεία πάσο (stand) 4 θέσεων: 70 €
  • Πλατεία stand 2 θέσεων: 35 €
  • Εξώστης καναπές 2 θέσεων: 38 €
  • Εξώστης τραπέζι 4 θέσεων: 70 €
  • Εξώστης τραπέζι 6 θέσεων: 105 €
  • Όρθιοι: 15 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

17 Φεβρουαρίου 2024 22:00

Λήξη:

17 Φεβρουαρίου 2024 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αν. Γεωργίου 56

GPS:

40.642795527197, 22.919125141366