Κώστας Πρατσινάκης – Απόστολος Σωτηρούδης
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

“Που να βρω την ψυχή μου”

Κώστας Πρατσινάκης - Απόστολος ΣωτηρούδηςΤο Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 21:30, στην σκηνή της “Μικρής Σκηνής”, στον ιστορικό χώρο που ήταν το στούντιο Αγροτικόν, του Νικόλα, θα σμίξουν δυο μεγάλες φωνές, αυτές του Κώστα Πρατσινάκη και του Απόστολου Σωτηρούδη, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη.

Μαζί τους θα είναι δύο από τους σημαντικότερους μουσικούς μας . Ο Γιώργος Κοκκινάκης στο πιάνο και ο Κώστας Ματσίγκος στις κιθάρες και ότι άλλο χρειάζεται…

Ο Κώστας Πρατσινάκης έχει δώσει έντονα το στίγμα του στην πόλη μας και όχι μόνο, στο τραγούδι που σέβεται τον εαυτό του.

Ο Απόστολος Σωτηρούδης, με σπουδές στο λυρικό τραγούδι, έχει τραγουδήσει σαν σολίστ, σε σημαντικές μουσικές παραστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχουν συνυπάρξει στην σκηνή, με κορυφαία στιγμή την εμφάνιση τους στο Παρίσι, όπου και αποφάσισαν ότι πρέπει να ξανασμίξουν. Το πρόγραμμα στόχο έχει, αξιοποιώντας τις δυνατότητες τους, να κάνει το κοινό να ενωθεί μαζί τους.

Πριν λίγο καιρό έκαναν την συγκεκριμένη παράσταση με απόλυτη επιτυχία, έτσι ήταν μονόδρομος η επανάληψη της.

Την επιμέλεια και ευθύνη του προγράμματος έχει ο Κώστας Πρατσινάκης.

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 10 €
Εκκίνηση:

20 Απριλίου 2024 21:30

Λήξη:

20 Απριλίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752