Κώστας Μαλιάτσης | “Πιάστηκα”
Κοινοποίηση

Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Κώστας Μαλιάτσης | "Πιάστηκα"Ο Κώστας Μαλιάτσης μετά από δέκα χρόνια κουβάλημα στην κωμική σκηνή έχει αποκομίσει πολλά… βάρη. Και τι να κάνουμε, πιάστηκε. Και ποιο άλλο καλύτερο φάρμακο υπάρχει, φυσικά, από αυτό της κωμωδίας;

Το μοναδικό stand up comedy show που επιλέγετε ξανά και ξανά, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να μοιράσει ανακουφιστικό γέλιο από πόλη σε πόλη.

Νέα παράσταση, νέα σπαρταριστά κείμενα, από τον κωμικό που αγαπήσατε για την *ιδιαίτερη* ευγένεια του (έχουμε χρονομετρημένο ρεκόρ τα 6″ μέχρι την επόμενη βωμολοχία), την ηρεμία του (έχει κάψει δύο ντεσιμπελόμετρα) και κυρίως: την ανεκτικότητα του (και στο τέλος της ημεράς ποιόν δεν ενοχλούν οι διακοπές και τα μωρά;). Ιστορίες απο τα 90s, απροσπέλαστες παραλίες και άβολες καταστάσεις δεν είναι απλώς μερικές κωμικές περιγραφές, αλλά βάρη στην πλατή του Μαλιάτση, που ήρθε η ώρα να αφήσει κάτω. Με θόρυβο.

Το μοναδικό stand up comedy show που επιλέγετε ξανά και ξανά, με συνεχή sold out, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να μοιράσει ανακουφιστικό γέλιο από πόλη σε πόλη με την υπογραφή του αγαπημένου σας κωμικού, Κώστα Μαλιάτση.

Stand Up Comedian: Κώστας Μαλιάτσης Salas

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 12 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

7 Ιουνίου 2024 21:30

Λήξη:

7 Ιουνίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6004043, 22.9539294