Καίτη Γαρμπή <p style="color:#d05756; font-weight="bold">ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ</p>
Κοινοποίηση

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2023
Αύλειος χώρος Μονής Λαζαριστών
Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023
Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης:
21:30

Ανακοίνωση – Αλλαγή Ημερομηνίας

Δυστυχώς και παρά την ανταπόκριση του κοινού και τη μεγάλη θέληση των καλλιτεχνών, η προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου 2023 συναυλία της Καίτης Γαρμπή στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2023, αναγκαστικά μεταφέρεται για την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και των προβλέψεων που υπάρχουν.

Η παραγωγή κι όλοι οι συντελεστές, έχουν δουλέψει πολύ για αυτό και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει το τελικό αποτέλεσμα και πρωτίστως η ασφάλεια τεχνικών κι εργατικού προσωπικού, οι οποίοι θα έπρεπε από σήμερα να ξεκινήσουν να στήνουν τον εξοπλισμό. Όλοι θυμόμαστε εξάλλου πως και πέρσι περάσαμε μια περιπέτεια δύο ημερών για τον ίδιο λόγο.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύσουν κανονικά στη νέα ημερομηνία, ενώ τα εναπομείναντα θα αφορούν κατευθείαν πλέον την 3/7 είτε τα προμηθευτείτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του Φεστιβάλ και τα καταστήματα Σάρωθρον και Διώροφον, όπου πωλούνται hard copies.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους στο νέο ραντεβού!

Πληροφορίες

Καλοκαίρι 2023

“Και Φωτιά Και Νερό”

Καίτη ΓαρμπήΗ «ντίβα της καρδιάς μας», η Καίτη Γαρμπή με το μοναδικό της ηχόχρωμα, τις αισθαντικές ερμηνείες της και τη μαγευτική ενέργεια της πάνω στη σκηνή, δίνει τίτλο στη φετινή της περιοδεία «Και Φωτιά Και Νερό», εμπνευσμένο από ένα στίχο του καινούργιου της τραγουδιού Ασφαλώς Και Μπορώ σε μουσικη του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς, ο Biased Beast και ο Ηλίας Παλιουδάκης, 3 καλλιτέχνες ο καθένας με το δικό του ήχο που μαζί με την Καίτη παντρεύουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό και το λαϊκό και παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που θα σας ξεσηκώσει και θα σας μείνει αξέχαστο!

Και φέτος η Καίτη Γαρμπή Ασφαλώς Και Μπορεί να μας χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό καλοκαίρι!

Μια συμπαραγωγή: KazanDB x Passport Live
Επιμέλεια παραγωγής: Musayeta Entertainment

Τιμές εισιτηρίων

  • Α ζώνη (καθήμενοι έμπροσθεν της σκηνής – περιορισμένος αριθμός): 20 €
  • Β ζώνη: 18 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

3 Ιουλίου 2023 21:30

Λήξη:

3 Ιουλίου 2023 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

GPS:

40.658558480987, 22.931021824608