Η σχολή της Θεσσαλονίκης | Παναγιώτης Κουτσούρας, Δημήτρης Μπαρτζώκας
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Η σχολή της Θεσσαλονίκης | Παναγιώτης Κουτσούρας, Δημήτρης ΜπαρτζώκαςΆρρηκτα συνδεδεμένοι με τη μουσική πορεία της πόλης μας ο Παναγιώτης Κουτσούρας, ο Δημήτρης Μπαρτζώκας και “Η σχολή της Θεσσαλονίκης” κάνουν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:30, την δεύτερη εμφάνισή τους στη Μικρή Σκηνή, το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14.

Η σχολή της Θεσσαλονίκης έχει ταυτιστεί με τραγούδια που δημιουργήθηκαν και ηχογραφήθηκαν κυρίως στη Θεσσαλονίκη από αγαπημένους δημιουργούς και αγαπήθηκαν από τον κόσμο όσο λίγα. Ένας μουσικός που έχει ταυτιστεί με αυτό το ρεπερτόριο ως βασικός συνεργάτης του Παπάζογλου, του Ρασούλη και του Ζερβουδάκη είναι ο Παναγιώτης Κουτσούρας, μαέστρος και μπουζουξής με πολλά χρόνια εμπειρίας και βάση του την πόλη της Θεσσαλονίκης. Με την επιμέλεια του λοιπόν και τις ενορχηστρώσεις του έχει δημιουργηθεί μια συμπαγής μουσική ομάδα με τον Δημήτρη Μπαρτζώκα στην κιθάρα και το τραγούδι, την Ιωάννα Κανάτσου στο τσέλο και τον Χρήστο Τσαπράζη στο κοντραμπάσο που θα μας θυμίσει τις μέρες εκείνες και όλοι μαζί θα σιγοτραγουδήσουμε αυτά τα τραγούδια σε μια μουσική βραδιά συγκινήσεων και αναμνήσεων.

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 7 €
Εκκίνηση:

10 Φεβρουαρίου 2024 21:30

Λήξη:

10 Φεβρουαρίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752