Γιώργος Περρής
Κοινοποίηση

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2024
Θέατρο Μονής Λαζαριστών
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Διάρκεια: 120 λεπτά

Πληροφορίες

Γιώργος ΠερρήςΤο Θέατρο Μονής Λαζαριστών γίνεται σταθμός για την καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Περρή που θα φέρει κάτι από τη μαγεία της μουσικής του σε κάθε πόλη της Ελλάδας που θα εμφανιστεί.

Ο Γιώργος, με τον γνώριμο και ζεστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει, ετοιμάζει για το κοινό του μια γιορτή χαράς και ετοιμάζεται να τραγουδήσει, να μοιραστεί και να συγκινήσει με τη σπάνια φωνή του. Κι επειδή πρόκειται για συναυλία του Γιώργου Περρή, το χιούμορ, απαραίτητο συστατικό κάθε του εμφάνισης, γίνεται το αόρατο νήμα που θα ενώσει τις ιστορίες ανάμεσα στα τραγούδια του.

Στη συναυλία του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τραγούδια από το ξεκίνημά του έως και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο, “Θα σ’ αγαπώ” που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Γλώσσες και χώρες θα μπερδευτούν γλυκά στο πρόγραμμα, από τα “Καρδιά Κοίτα” και “Όλα Ένα” ως τα τραγούδια που τον έκαναν να ξεχωρίσει στο διεθνές μουσικό στερέωμα: “I will wait for you”, “Je suis malade”, “Disobey”, ανάμεσα σε άλλα και κάποιες διασκευές-έκπληξη αγαπημένων τραγουδιών από κάθε γωνιά του κόσμου.

Όπως σημειώνει ο ίδιος

«Σας υπόσχομαι ένα βράδυ-διαδρομή, με ευγνωμοσύνη, συγκίνηση και σεβασμό. Έχω πολλές ιστορίες και τραγούδια να μοιραστώ μαζί σας από την τελευταία φορά που ανταμώσαμε. Σας περιμένω να συνδεθούμε μέσα από αυτό το μαγικό και θείο πράγμα που είναι η μουσική.
Με όλη μου την αγάπη, Γιώργος»

Ραντεβού με τον Γιώργο Περρή, στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών, 18 Ιουλίου 2024!

Παραγωγή: Pure Public Relations

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 15 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

18 Ιουλίου 2024 21:30

Λήξη:

18 Ιουλίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

GPS:

40.658558480987, 22.931021824608