Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης – Αργύρης Λούλατζης – Παντελής Κυραμαργιός
Κοινοποίηση

Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού We
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης - Αργύρης Λούλατζης - Παντελής ΚυραμαργιόςΟ Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης («Χτίζω Ανέμους», Οκτώβριος 2022), ο Αργύρης Λούλατζης («Σαντικλέρι», Δεκέμβριος 2022) και ο Παντελής Κυραμαργιός («Προσωρινά Αιώνιοι», Ιανουάριος 2023), μετά τις sold-out χειμερινές εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου και ένα πλούσιο συναυλιακό καλοκαίρι που ξεσήκωσε το κοινό, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 έρχονται στην Θεσσαλονίκη, στον Πολυχώρο Πολιτισμου & Αθλητισμού We, με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και με τη δική τους, ηλεκτρική προσέγγιση στο παραδοσιακό, δηλώνοντας και πάλι το «παρών» για μια απογειωτική βραδιά.

Με ένα ρεπερτόριο που μας ταξιδεύει σε γνωστά αλλά και νέα, συναρπαστικά μονοπάτια, και με τη μοναδική μουσική χημεία τους, οι τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά και ετοιμάζουν για όλους μας με την απρόσμενη μουσική ματιά τους μυσταγωγικές βραδιές, γεμάτες κέφι και συγκίνηση, που θα μας μείνουν αξέχαστες.

«Προτού ακόμα γνωριστούμε, ήμασταν ακροατές ο ένας του άλλου. Νιώθαμε ότι υπάρχει μια σύνδεση. Σαν να έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Με τη ματιά του καθενός όμως να είναι κάπως διαφορετική, από άλλη γωνία. Έτσι που και οι τρεις μαζί να μην αφήνουμε κάποια πλευρά αθέατη. Βρεθήκαμε στις μουσικές σκηνές και γίναμε
φίλοι πριν το καταλάβουμε.

Το μαγικό στις κοινές μας εμφανίσεις είναι ότι κανείς δεν θέλει να κατέβει από τη σκηνή όταν τραγουδά ο άλλος. Δεν υπάρχει “δικό μου” τραγούδι και “δικό του”. Μόνο “δικά μας”.

Έτσι τα αισθανόμαστε και έτσι τα παρουσιάζουμε».

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 13 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

9 Φεβρουαρίου 2024 21:30

Λήξη:

9 Φεβρουαρίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη

GPS:

40.625899700607256, 22.958167966131604