Γιώργος Αλκαίος – Nivo – Δημήτρης Χρυσοχοΐδης
Κοινοποίηση

Deus Music Experience
Από 7 Ιουνίου 2024

Ημέρες παραστάσεων

  • Κάθε Παρασκευή (εκτός από 5 Ιουλίου 2024) & Σάββατο

Πληροφορίες

Γιώργος Αλκαίος - Nivo - Δημήτρης ΧρυσοχοΐδηςΤο Deus Music Experience δημιουργεί το απόλυτο Party του καλοκαιριού.

Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ο Γιώργος Αλκαίος, ο Nivo και ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης μοιράζονται την σκηνή του “Deus Music Exprerience” σε ένα αξέχαστο χορευτικό “Summer Deja Vu Party”. Το πρόγραμμα “πασπαλισμένο” με όλες τις επιτυχίες από την δισκογραφία των ερμηνευτών που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην νυχτερινή διασκέδαση και πλαισιωμένο από τους ταλαντούχους Ισορροπιστή, Έλενα Παναγιωτίδου και Δημήτρη Τικτόπουλο υπόσχεται μια αξέχαστη σύμπραξη δημοφιλών τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών στο stage του πιο talk of the town νυχτερινού μαγαζιού της Βόρειας Ελλάδας.

O Γιώργος Αλκαίος, ένας σπουδαίος τραγουδοποιός που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στην νυχτερινή διασκέδαση, στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σκηνή του DEUS έρχεται έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις διαχρονικές επιτυχίες του από την δεκαετία του ενενήντα που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά.

O πρωτοποριακός και πολυπράγμων Nivo αγαπήθηκε όσο λίγοι από την γενιά του. Με τους Goin’ Through “σύστησαν” στο ελληνικό κοινό την ποιοτική και “υποψιασμένη” hip hop.

Το όνομα του Δημήτρη Χρυσοχοίδη συνώνυμο με τη νυχτερινή διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη υπόσχεται ένα απίθανο λαϊκό πρόγραμμα με νέα και παλιά πολυαγαπημένα κομμάτια

Το Deus επαναφέρει την καλοκαιρινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης, εκεί που γεννήθηκε…στην περιοχή αεροδρομίου!

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310477717

Εκκίνηση:

6 Ιουλίου 2024 23:00

Λήξη:

6 Ιουλίου 2024 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Περιοχή Αεροδρομίου, Στροφή Καζίνο

GPS:

40.5271925, 22.9933122