Ευρυδίκη + Μπλε Duets
Κοινοποίηση

Μύλος Club
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης:
22:00

Πληροφορίες

Ευρυδίκη + Μπλε DuetsΗ Ευρυδίκη και οι Μπλε έρχονται ξανά στο Mylos Club Thessaloniki, με σκοπό να μας χαρίσουν και πάλι μια μοναδική βραδιά με ποτό, μουσική και ιδιαίτερες μελωδικές εκτελέσεις γεμάτες συναισθήματα και έντονους ρυθμούς!

Με χορευτική διάθεση, μας θυμίζουν κάθε φορά πόσο μας λείπουν οι όμορφες στιγμές.

Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ό,τι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριανταδυάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, ενώ η Τζώρτζια με την χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία της, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των Μπλε.

Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου, ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων πετυχημένου συγκροτήματος.

Η συνεργασία τους συναυλιακή και δισκογραφική με τίτλο Duets, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022 με συνεχείς sold out εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου και συνεχίστηκε με εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το κοινό που απαιτεί πλέον τη συνέχισή της!

Τον Φεβρουάριο του 2023 μας παρουσίασαν την πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία, κυκλοφορώντας το single «Άκου τη Ζωή» που έχει ήδη αγαπηθεί από τους fan, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο τους «Ντουέτο», που πρόκειται να κυκλοφορήσει…

Η Ευρυδίκη ανέκαθεν μουσικά ανήσυχη και αστείρευτη, κυκλοφόρησε μόλις το νέο της πολυσυλλεκτικό album με τίτλο «Ένας Άνθρωπος Απλός», το οποίο περιέχει «τρανταχτές» συνεργασίες, με θρυλικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ οι Μπλε μας επιφύλαξαν μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη κυκλοφορώντας μόλις το νέο τους single με τίτλο «Χριστούγεννα μαζί σου».

Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε ζωντανά το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στο Mylos Club Thessaloniki.

Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο Facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.

Διοργάνωση – Παραγωγή: ΚazandB Concerts

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση ορθίων: 13 €
  • Προπώληση καθήμενων – Α ζώνη (πλατεία): 20 €
  • Καθήμενοι – Β ζώνη (πλατεία & μπαλκόνι) 17 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

26 Απριλίου 2024 22:00

Λήξη:

26 Απριλίου 2024 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αν. Γεωργίου 56

GPS:

40.642795527197, 22.919125141366