Έκθεση Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα και γεύσεις της Ελλάδας
Κοινοποίηση

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Υπαίθριος χώρος της ΔΕΘ στο τόξο της ΧΑΝΘ
28 Οκτωβρίου 2023 – 5 Νοεμβρίου 2023

Ώρες λειτουργίας: 10:30 – 22:00

Πληροφορίες

Έκθεση Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα και γεύσεις της ΕλλάδαςΤο ταξίδι της διοργάνωσης που έγινε θεσμός συνεχίζεται!

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους και όλες στις επόμενες δύο διοργανώσεις της Έκθεσης “Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση: Τοπικά προϊόντα & γεύσεις Ελλάδας” που θα πραγματοποιηθούν:

  • Στην Λάρισα, στην Κεντρική Πλατεία, απο 17 έως και 25 Οκτωβρίου 2023
  • Στην Θεσσαλονίκη, στον υπαίθριο χώρο της Δ.Ε.Θ., απο 28 Οκτωβρίου 2023 έως και 5 Νοεμβρίου 2023.

Δεκάδες συμμετέχοντες, παραγωγοί, οικογενειακές επιχειρήσεις και μικρά ελληνικά brands από ολόκληρη την Κρήτη αλλά και από πολλές άλλες περιοχές του τόπου μας, πλημμυρίζουν την Έκθεση με τα αγνά προϊόντα που παράγουν και αγαπημένες γεύσεις παράδοσης.

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό αντάμωμα καταφθάνει!

Παράλληλα με την λειτουργία των εκθεσιακών περιπτέρων, η έκθεση αποτελεί ένα ζωντανό πολιτισμικό ταξίδι, με πλούσιες καθημερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούν σημείο αναφοράς για τις διοργανώσεις μας, με εκατοντάδες χορευτές να εμπλουτίζουν κάθε φορά την έκθεση με βήματα παράδοσης και λαϊκά παραδοσιακά ακούσματα!

Το αντάμωμα με την παράδοση και τον πλούτο του τόπου μας συνεχίζεται !

H Έκθεση “Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση: Τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας” ενσαρκώνει έναν εναλλακτικό τρόπο διάθεσης και προώθησης των τοπικών προϊόντων και αποτελεί έναν χώρο συνάντησης μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, με ξεχωριστά παραδοσιακά προϊόντα.

Γευτείτε, κεραστείτε, συνομιλήστε απευθείας με τους παραγωγούς, ενημερωθείτε για τα ωφέλιμα συστατικά και προμηθευτείτε απευθείας τα προϊόντα σας.

Γνωρίστε εμπόρους, παραγωγούς και πιθανούς συνεργάτες για την επιχείρηση σας και στηρίξτε έμπρακτα την ελληνική δράση και επιχειρηματικότητα.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε με εκθεσιακό περίπτερο στις διοργανώσεις που ακολουθούν, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα στο 2810344930 ή στο 6932430433.

Περισσότερες πληροφορίες

Εκκίνηση:

5 Νοεμβρίου 2023 10:30

Λήξη:

5 Νοεμβρίου 2023 22:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758