Δον Ζουάν φορέβερ – Tenorman
Κοινοποίηση

Μαιευτήριο Comedy Club
Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες

Δον Ζουάν φορέβερ - TenormanΔιαδραστική μουσική μαύρη κωμωδία για τραγουδιστή – μουσικό – performer και κοινό.

Δον Ζουάν, ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής όλων των εποχών, ο αμετανόητος προκλητικός άθεος, ο φιλόσοφος εραστής του ωραίου, ο απατεώνας με τις τεράστιες κατακτήσεις αλλά και τις γελοίες αποτυχίες.

Τώρα πια είναι 423 χρόνων, καταραμένος σε μια αιώνια ζωή. Μας ταξιδεύει στον χρόνο, στα ταξίδια του, στους διάσημους που γνώρισε, μας διηγείται πως παντρευόταν τις νεαρές γυναίκες για να τις αποπλανήσει, κλέβοντας τις αρραβωνιαστικιές φίλων του, φτάνοντας και ως το σημείο να σκοτώσει.

Ο Δον Ζουάν εξομολογείται τα απόκρυφα μυστικά του. Πως είναι να σε βλέπουν όλοι ως απατεώνα; Ως κάθαρμα; Η κοινωνία μας αλλάζει στον χρόνο; Χάνει ο χρόνος το νόημα του; Είναι η αθανασία βάρος; Έχει το άγγιγμα την ίδια δύναμη μετά από τόσα χρόνια; Μήπως έφτασε η ώρα να μετανοήσει για όσα έχει κάνει; Ή το πέτρινο άγαλμα θα τον οδηγήσει στην κόλαση; Το κοινό της παράστασης έχει την δύναμη, και θα δώσει άφεση αμαρτιών ή όχι.

Μια μεταφυσική ερωτική κωμωδία, ένα διαδραστικό έργο όπου το κοινό συμμετέχει ενεργά, ακροβατώντας ανάμεσα στη λογική και το υπερφυσικό.

Ο διεθνώς βραβευμένος καλλιτέχνης Γιώργος Τζιουβάρας Tenorman, αντλώντας από τον μύθο του Δον Ζουάν, ενώνει όλα τα ταλέντα του, το τραγούδι, τη σύνθεση, το performing και τη συγγραφή, αναζητώντας διαρκώς να ανακαλύπτει νέα είδη θεάματος.

Τώρα, πλέει ανάμεσα σε θεατρικό μονόλογο με αλληλεπίδραση, με μουσική και stand up comedy, ανάμεσα σε λαϊκό ρομάντσο και πολιτικό δράμα, καθώς γέλιο και δάκρυ εναλλάσσονται συνεχώς προσφέροντας στο κοινό κάτι ιδιαίτερο και ψυχαγωγικό.

Πληροφορίες & Κρατήσεις θέσεων: 6941545028

Συντελεστές

  • Γιώργος Τζιουβάρας – Tenorman

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 8 €
  • Στην είσοδο: 10 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

1 Δεκεμβρίου 2023 21:00

Λήξη:

1 Δεκεμβρίου 2023 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Ηρώδου Αττικού 4

GPS:

40.6369175, 22.9370538