Discover Dogs 2024
Κοινοποίηση

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Περίπτερο 5
24-25 Φεβρουαρίου 2024

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10:00 – 19:00

Πληροφορίες

Ετοιμάζουμε τη μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους σκύλους!

Discover DogsΕτοιμάζουμε τη μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους σκύλους! Η Discover Dogs, η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου επιστρέφει στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ – Ηelexpo / Περίπτερο 5.

Με δωρεάν είσοδο και parking, προσκαλούμε τους κηδεμόνες και φίλους του σκύλου, μικρούς και μεγάλους, να μας επισκεφθούν και να γίνουν μέρος της μεγάλης μας γιορτής, ώστε να γνωρίσουμε όλοι μαζί όσο γίνεται καλύτερα τον πιο πιστό μας φίλο. Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα Discover Dogs 2024 θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που θα έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων μέσα από συμμετοχικούς ερευνητικούς τρόπους μάθησης με διαθεματική και διεπιστημονική διάσταση.

Μια διήμερη έκθεση ζωοφιλίας, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής!

Η «Discover Dogs 2024» είναι η μεγαλύτερη γιορτή για τον σκύλο και τους πολλούς ρόλους που έχει στην κοινωνία μας.

Στο σημείο της εμπορικής έκθεσης θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τα περίπτερα εταιρειών όπου θα συναντήσετε επαγγελματίες για να σας προτείνουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες και τα ποιοτικότερα προϊόντα. Θα έχετε ακόμη τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για διατροφικά προϊόντα, αξεσουάρ, υπηρεσίες grooming, ξενοδοχεία σκύλων και άλλα πολλά που μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη και πιο εύκολη τη ζωή του σκύλου σας αλλά και τη δική σας. Θα μπορείτε να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες ανάγκες του σκύλου σας, να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες για την εκπαίδευσή του, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν αλλά και να κερδίσετε πολλά δώρα!

Στο σημείο των φιλοζωικών σωματείων θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την επιλογή υιοθεσίας ενός αδέσποτου σκύλου αλλά και για τους τρόπους που μπορείτε να στηρίξετε το σημαντικό έργο των εθελοντών τους.

Στο σημείο των δράσεων για παιδιά θα έχετε τη δυνατότητα να απασχολήσετε δημιουργικά το παιδί σας, συνομιλώντας με τους εθελοντές και τους επιστημονικούς συνεργάτες της αμκε Ζω.Ε.Σ., πάντα με την παρουσία σας, καθώς δεν επιτρέπεται η παραμονή του εκεί χωρίς τους κηδεμόνες του, και να περάσει ένα διήμερο ανακαλύψεων, δημιουργικότητας, χαράς, γνώσεων, παιχνιδιού και ενσυναίσθησης.

Στο σημείο του Dog Playground της έκθεσης, θα παρακολουθήσετε παιχνίδια αλληλεπίδρασης με τον σκύλο μας τα οποία θα πρέπει να είναι κεντρικό κομμάτι της καθημερινότητάς του, όντας πάντα διασκεδαστικά και προσφέροντάς του ψυχική και σωματική διέγερση συνεχώς. Η σωματική εκτόνωση ενός σκύλου κρίνεται απαραίτητη για την ανάπτυξή του, ενώ η πνευματική του εκτόνωση είναι εξίσου σημαντική και αυτό είναι κάτι που η «Discover Dogs 2024» το έχει λάβει υπόψιν της και είναι πανέτοιμη να σας δώσει τις καλύτερες ιδέες και για αυτό! Η απαραίτητη φυσική αλλά και νοητική εκτόνωση του σκύλου μας άλλωστε, τον κάνει πιο ευτυχισμένο, πιο υγιή και πιο ήρεμο!

Στο κέντρο του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί η Διπλή έκθεση Μορφολογίας Σκύλων από τον Κυνοφιλικός Όμιλος Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Π.Ε.ΘΕ.), που έχει ως στόχο την προώθηση και ανάδειξη της κυνοφιλίας, του κυναθλητισμού και των καθαρόαιμων ελληνικών και ξένων φυλών.

Οι καθαρόαιμες φυλές αποτελούνται από σκύλους με σταθερά γονιδιακά χαρακτηριστικά, μορφολογία, χαρακτήρα και χρησιμότητα με μια προσφορά τεράστια σε διασώσεις, έρευνες, αστυνομία και φύλαξη, αλλά και σκύλους ως οδηγούς τυφλών, ως σκύλους για θεραπευτικούς σκοπούς αλλά και ως σκύλους συντροφιάς.

Περισσότερες πληροφορίες

Είσοδος ελεύθερη

Εκκίνηση:

25 Φεβρουαρίου 2024 10:00

Λήξη:

25 Φεβρουαρίου 2024 19:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758