Αντώνης Σουσάμογλου | Πρόσωπα φωτισμένα από λάπτοπ | Παρουσίαση Δίσκου
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Αντώνης Σουσάμογλου | Πρόσωπα φωτισμένα από λάπτοπ | Παρουσίαση ΔίσκουΟ Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, στη Μικρή Σκηνή, την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, “Πρόσωπα Φωτισμένα Από Λάπτοπ” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records.

Μετά το One Night Stand και τους Ποιητές με hangover, ο Αντώνης Σουσάμογλου επιστρέφει στη δισκογραφία με έναν δίσκο με τραγούδια διαδικτυακού ρομαντισμού. Τραγούδια ξεχασμένα σε φοιτητικά σημειωματάρια και ταξιδιωτικά ημερολόγια, στιγμές ασφυξίας και στιγμές αθεράπευτης αισιοδοξίας. Τραγούδια σαν μονόλογοι, σαν πρωταγωνιστές που δεν καταφέρνουν να συναντηθούν. Αν υπάρχει ένα κοινό μοτίβο που να συνδέει αυτά τα τραγούδια, αυτό είναι η θρυμματισμένη επικοινωνία. Μπλεγμένα καλώδια, αναπάντητα μηνύματα, καρτ ποστάλ που αγωνιούν για τα νοήματα πίσω από τις λέξεις, τραυλίσματα αγάπης πίσω από τα πληκτρολόγια.

Μαζί του μερικοί από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ο Απόστολος Κίτσος, ο Φώτης Σιώτας και ο Νίκος Κατικαρίδης, συνοδοιπόρος από τους δύο προηγούμενους δίσκους του. Αφηγηματικοί, λυρικοί, εύθραυστοι και ροκ θα περιηγηθούν στο γλυκόπικρο blues τραγουδιστικό σύμπαν του Αντώνη Σουσάμογλου πλαισιωμένοι από ένα ακουστικό σύνολο μουσικών αποτελούμενο από κορυφαίους σολίστες.

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 8 €
Εκκίνηση:

24 Μαΐου 2024 21:30

Λήξη:

24 Μαΐου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752