Άννη Ονουφρίου – Πάρις Παρασχόπουλος
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

“Απο-ποίηση”

Άννη ΟνουφρίουΤην Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 στις 21:30, στη “Μικρή Σκηνή”, το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14, εμφανίζονται οι Άννη Ονουφρίου και Πάρις Παρασχόπουλος, σε μία συναυλία βασισμένη σε μελοποιημένα ποιήματα με τίτλο “Απο-ποίηση” και με υπότιτλο Τραγούδια για δύσκολους καιρούς.

“Μέσα από τα τραγούδια μας θέλουμε  να επικοινωνήσουμε μαζί σας με έναν διαφορετικό τρόπο, μακριά από τους κανόνες της βιομηχανίας του θεάματος, έξω και πέρα από τα πρότυπα διασκέδασης που έχουμε όλοι συνηθίσει, με την επιθυμία να σας ψυχαγωγήσουμε. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε θα θέλαμε να σας πούμε ότι όλα μπορούν να κερδηθούν.

Έτσι λοιπόν να ‘μαστε εδώ κοντά σας. Πρόθεσή μας είναι να βρεθούμε μαζί απλά και απέριττα και να σας πάμε σε τόπους μαγικούς  εκεί που κατοικεί ο λόγος των  ποιητών”

Πάρις Παρασχόπουλος

Η συναυλία είναι βασισμένη κυρίως στη μελοποίηση ποιημάτων των ποιητών: Ευριπίδη, Ιωάννας Ευθυμιάδου, Κωνσταντίνου Καβάφη, Ειρήνης Ιωαννίδου, Διονύση Καρατζά, Ηλία Κουτσούκου, Μαρίας Κοσσυφίδου, Γιώργου Κακουλίδη, Χρήστου Μπράβου, Ιωάννας Καραμαλή, Μανόλη Ξεξάκη, Διονυσίου Σολωμού, Γιώργου Οικονόμου, Σαπφούς, Ανδρέα Παγουλάτου, Βασίλη Ρώτα, Σταύρος Ζαφειρίου, Κύρου Κλείτου

Πάρις ΠαρασχόπουλοςΣυντελεστές

  • Τραγούδι: Άννη Ονουφρίου, Κοντραμπάσο – Γιάννης Κολοβός,
  • Πιάνο: Δέσποινα Πραφτσιώτη, Μουσική σύνθεση, κιθάρα, τραγούδι – Πάρις Παρασχόπουλος

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 10 €
Εκκίνηση:

5 Απριλίου 2024 21:30

Λήξη:

5 Απριλίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752