9ο G.A. Festival
Κοινοποίηση

Eightball Club
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Πληροφορίες

9ο G.A. FestivalΤο G.A Festival επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στο Eightball Club και παρουσιάζει τους Gumbo Kulapo και τους A.S.K.!

Δύο δυναμικές μπάντες σε Funk – Blues – Rock ύφος !

Συμμετέχει το Rock και το Παραδοσιακό – Βαλκανικό εργαστήρι του Ωδείου “Αλέξανδρος”.

Το Ωδείο Σίνδου ”Αλέξανδρος” απο το 2013 διοργανώνει το G.A.Festival στη μνήμη του τρομπετίστα και δασκάλου Γιώργου Αβράμογλου.

Σ’ αυτή την διοργάνωση, που είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, φιλοξενούνται μπάντες και μουσικοί οι οποίοι διαπρέπουν στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ενδεικτικά κάποιοι από τους συμμετέχοντες τα προηγούμενα έτη:Hard Groove Quartet, Blues Wire, Nasa Funk, Target Jazz Sextet, Christos Anastasiadis & His Group, Plus n’ Minus Saxophone quartet, Humpty Dumpty, Χρήστος Βλαχογιάννης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Βαργιαμίδης, Γιάννης Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Αγγελάκης,Mουσικοί Περιηγητές, Γεώργιος Μπόγκιας, Αθηνά Νάννου, Μάρκος Βαλαβάνης, Δημήτρης Ματζίρης κ.α. Επίσης στα πλαίσια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται σεμινάρια διαφόρων οργάνων και θεμάτων από διακεκριμένους μουσικούς.

Διοργάνωση Ωδείο “Αλέξανδρος”

Γεώργιος Αβράμογλου

Γεννήθηκε στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.Σπούδασε στο Κ.Ω.Θ (1975-1986) απ’όπου πήρε δίπλωμα τρομπέτας με άριστα παμψηφεί.Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ορχήστρας ‘Δ.Μητρόπουλος’, του συνόλου χάλκινων πνευστών και του ‘Brass Trio’ Θεσσαλονίκης.Έδωσε πολλά ρεσιτάλ και ηχογράφησε για το ραδιόφωνο.Το καλοκαίρι του 1989 πήρε ‘Master Trumpet’ από τον διάσιμο Ρώσο τρομπετίστα Timofei Dokshizer.Υπήρξε μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης,της δημοτικής ορχήστρας,της ορχήστρας της Ε.Ρ.Τ και καθηγητής τρομπέτας στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.Σαν σολίστ εμφανίστηκε με την ορχήστρα Νέων Βορείου Ελλάδος της ΤΕΧΝΗΣ,με την ορχήστρα Νέων της Κ.Ο.Θ και με την δημοτική ορχήστρα Θεσσαλονίκης.Το 1984 ίδρυσε την φιλαρμονική Σίνδου,την σημερινή ορχήστρα νέων Σίνδου,και το 1985 το ωδείο Σίνδου ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

29 Δεκεμβρίου 2023 20:00

Λήξη:

29 Δεκεμβρίου 2023 22:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095