5ος Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης του Summer Music Performance Program at ACT
Κοινοποίηση

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Πρόπυλο Μ1
Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Καλοκαίρι στο Μέγαρο

Διοργάνωση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Θερινή Ακαδημία Anatolia College & την Bissell Library

Πληροφορίες

Anatolia College Music PerformanceΣτο πλαίσιο διεξαγωγής του μουσικού επιμορφωτικού προγράμματος Summer Music Performance Program at ACT / A Division of Anatolia College πραγματοποιείται ο 5ος Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης, που αφορά νέες πρωτότυπες συνθέσεις των σπουδαστών του τμήματος Σύνθεσης. Νέοι συνθέτες από όλα τα μέρη του κόσμου συναντιούνται μουσικά στο σταυροδρόμι της δημιουργίας καταθέτοντας έργα μουσικής δωματίου για φλάουτο, κλαρινέτο, πιάνο, βιολί και βιολοντσέλο. Τα έργα πρόκειται να παρουσιαστούν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024. Στο τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων.

Τιμές εισιτηρίων

  • Κανονικό: 15 €
  • Μειωμένο: 10 €

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου

  • Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).
  • Τα φοιτητικά, τα μειωμένα ή άλλα ειδικά εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.
  • Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.
  • Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη “Δεν ισχύει”.

Προπώληση

Εκκίνηση:

1 Ιουλίου 2024 21:00

Λήξη:

1 Ιουλίου 2024 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου και Παραλία

GPS:

40.598346, 22.948513