40 χρόνια Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης | Στον κόσμο της μουσικής του Γιώργου Καζαντζή
Κοινοποίηση

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2025
Αύλειος Χώρος Μονής Λαζαριστών
Σάββατο 31 Μαΐου 2025

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης:
21:00

Πληροφορίες

40 χρόνια Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης | Στον κόσμο της μουσικής του Γιώργου ΚαζαντζήΤο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του στην Τέχνη και στον Πολιτισμό της πόλης και ο Σύλλογος Φίλων του ΣΩΘ διοργανώνει μια μεγάλη επετειακή συναυλία το Σάββατο 31 Μαΐου 2025 στη Μονή Λαζαριστών, μπαίνοντας στον υπέροχο μουσικό κόσμο του καταξιωμένου συνθέτη Γιώργου Καζαντζή, με σκοπό την ενίσχυση του πολυσήμαντου έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Επί σκηνής θα συμπράξουν σπουδαίοι καλλιτέχνες, που έχουν δρόμους κοινούς με τις μελωδίες του συνθέτη, ερμηνεύοντας το απάνθισμα των έργων του, όπως είναι οι “Μέλισσες”, το “Ήτανε αέρας”, ο “Χειμωνανθός”, το “Κατάρτι κι Ατμός”, το “Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος” και πολλά ακόμη τραγούδια που άφησαν το στίγμα τους στην έντεχνη μουσική σκηνή της χώρας και καθόρισαν στιγμές και πορείες!

Ο Παντελής Θαλασσινός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Δημήτρης Μπάκουλης, ο Γιώργος Χουβαρδάς και η Ελένη Δημοπούλου θα ταξιδέψουν το κοινό της Θεσσαλονίκης στην απαράμιλλη Τέχνη του Γιώργου Καζαντζή, με τη συνοδεία της Ορχήστρας και της Χορωδίας του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης καθώς και εκλεκτών και διακεκριμένων μουσικών!

Ο Σύλλογος Φίλων του ΣΩΘ με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θέτει ως θεμελιώδη σκοπό της εορταστικής αυτής συναυλίας την έμπρακτη στήριξη του έργου των Γιατρών του Κόσμου, οι αξιοσημείωτες δράσεις των οποίων επεκτείνονται και πέρα από το πλαίσιο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς στηριζόμενοι πάντα στην ιατρική εμπειρία, μιλούν ανοιχτά κατά της παρεμπόδισης της πρόσβασης στην υγεία, εναντίον της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υπέρ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ερμηνεύουν

  • Παντελής Θαλασσινός
  • Ελένη Τσαλιγοπούλου
  • Φωτεινή Βελεσιώτου
  • Δημήτρης Μπακούλης
  • ΓΙώργος Χουβαρδάς
  • Ελένη Δημοπούλου

Συμμετέχουν οι μουσικοί

  • Γιώργος Καζαντζής: πιάνο
  • Σάκης Λάιος: πιάνο
  • Κώστας Τσούγκρας: ακορντεόν
  • Κώστας Γκουντουβάς: μπουζούκι
  • Παύλος Γεωργιάδης: κιθάρα
  • Δημήτρης Γουμπερίτσης: κοντραμπάσο
  • Βαγγέλης Καλαμαράς: ντραμς
  • Με την Ορχήστρα και τη Χορωδία του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης
  • Σοπράνο: Ισμήνη Γιαννάκη
  • Μαέστρος: Δημοσθένης Φωτιάδης

Παραγωγή: Σύλλογος Φίλων Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης
Οργάνωση Παραγωγής: Cantabile Productions
Συντονισμός, Γραφιστικά, Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Τσακαλάκης

Τιμές εισιτηρίων

  • Θέσεις Καθήμενων
  • Early Bird
    • Κανονικό: 23 € (μετά 25 €)
    • Μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, 65+, ΑμεΑ): 18 € (μετά 20 €)
  • Θέσεις Ορθίων
    • Γενική είσοδος: 15 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

31 Μαΐου 2025 21:00

Λήξη:

31 Μαΐου 2025 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

GPS:

40.658558480987, 22.931021824608