2 1/2 φόνοι & 1 μπουλντόγκ
Κοινοποίηση

Δημοτικό Θέατρο Θέρμης
Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ώρα έναρξης: 20:00

Πληροφορίες

2 1/2 φόνοι & 1 μπουλντόγκΘεατρική παράσταση διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θέρμης, με την πολύτιμη συμβολή του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μηχανιώνας, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλέιου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Θέρμης.

Συγκεκριμένα, η Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου θα παρουσιάσει το έργο “2μιση φόνοι και ένα μπουλτόγκ” σε σκηνοθεσία της Σμαράγδας Τζούμα, χορογραφία του Νίκου Λιάκου και σκηνικά του Σωτήρη Ρουσάκη Καλουτσικίδη.

Η παράσταση βασίζεται στο έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν» και πρόκειται για μια τρελή, ξεκαρδιστική φαρσοκωμωδία. «Ο κόσμος της φάρσας μηδενίζει με την μεγαλύτερη άνεση ακόμα και τις πιο θεμελιακές αρχές του πολιτισμού μας. Μέχρι και το “ου φονεύσεις” μπορεί να γίνει παιχνίδι. Δυο αστοί πείθονται από μια φαρσική σύμπτωση ότι είναι υπεύθυνοι για έναν φόνο, που δεν έχουν διαπράξει. Από την στιγμή που καρφώνεται στο μυαλό τους η ιδέα της ενοχής, αποξενώνονται αυτόματα από το περιβάλλον τους και από τον ίδιο τους τον εαυτό και από φιλήσυχοι μεσοαστοί μεταβάλλονται σε μανιακούς δολοφόνους».

Η ίδρυση των Κοινωνικών δομών του Δήμου Θέρμης στοχεύει στην σταθερή τροφοδοσία οικογενειών κάθε μήνα με τρόφιμα αλλά και φάρμακα. Διαθέτουν υπηρεσίες και προϊόντα στους ωφελούμενους των δομών με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ισονομία και η αξιοπρέπειά τους.

Τιμές εισιτηρίων

  • Αντί εισιτηρίου οι ενδιφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Θέρμης.
Εκκίνηση:

21 Μαΐου 2024 20:00

Λήξη:

21 Μαΐου 2024 22:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Δημητρίου - Καραολή και Καπετάν Χάψα, Θέρμη

GPS:

40.54894579007235, 23.023334906082134