Yarn – H πρώτη διαδικτυακή κοινότητα ξένων γλωσσών στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Yarn – H πρώτη διαδικτυακή κοινότητα ξένων γλωσσών στην Ελλάδα είναι γεγονός!
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 17/01/2022
Ενημέρωση άρθρου: 19/05/2022

Το E-Language Center αλλάζει προς το καλύτερο και μεταμορφώνεται σε Yarn που είναι το νέο όνομα και αντανακλά το νέο αναβαθμισμένο εγχείρημα.

Yarn σημαίνει You + Learn, γιατί οδηγός τους είναι η γνώση των καθηγητών αλλά και των μαθητών τους. Yarn σημαίνει “διηγούμαι κάτι απίθανο, μια απίθανη ιστορία” και αυτή την ιστορία στην Yarn μπορείς να τη διηγηθείς σε πολλές ξένες γλώσσες!

Η πλατφόρμα τους είναι το νήμα-Yarn που συνδέει τους εκπαιδευτές με τους εκπαιδευόμενους αλλά και μεταξύ τους.

YarnΠρόκειται για την Yarn, η οποία δημιουργήθηκε από μια ομάδα τριών, νέων καθηγητριών που δραστηριοποιείται στην εκμάθηση ξένων γλωσσών με έμπνευση, δημιουργική διάθεση και φρέσκες ιδέες.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική κοινότητα αξιόπιστων επαγγελματιών των ξένων γλωσσών. Μέσα από αυτήν μπορούν τόσο οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ή πελάτες να βρίσκουν αξιόλογους καθηγητές και μεταφραστές, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, όσο και οι διδάσκοντες και μεταφραστές να προωθούν τη δουλειά τους, να έρχονται σε επαφή με μαθητές ή πελάτες και να διευρύνουν τον επαγγελματικό τους κύκλο.

Γιατί με ενδιαφέρει η Yarn, εάν θέλω να μάθω μια ξένη γλώσσα ή να μεταφράσω ένα κείμενο;

Yarn

Στην εύχρηστη ιστοσελίδα τους μπορείς να βρεις έναν συνεχώς εμπλουτιζόμενο κατάλογο καθηγητών και μεταφραστών, εφαρμόζοντας τα φίλτρα αναζήτησης που σου ταιριάζουν. Παρέχεται, επίσης, η εγγύηση ότι όλοι οι καθηγητές και μεταφραστές είναι επαρκώς καταρτισμένοι, καθώς για την εγγραφή τους απαιτούνται τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας οι διαχειρίστριες του site είναι πρόθυμες να σε βοηθήσουν άμεσα μέσω email, Social media ή και τηλεφωνικά.

Γιατί με ενδιαφέρει η Yarn εάν είμαι καθηγητής ή μεταφραστής;

Εάν είσαι επαγγελματίας του χώρου των ξένων γλωσσών … και πολύ άργησες να γίνεις μέλος της κοινότητας της Yarn!

Καταρχάς με την εγγραφή σου στο site αποκτάς την δυνατότητα δημιουργίας ενός επαγγελματικού προφίλ, μέσω του οποίου γίνεσαι ορατός σε μεγάλο αριθμό μαθητών ή πελατών, καθώς η ιστοσελίδα διαφημίζεται δυναμικά στο διαδίκτυο. Παρέχεται απόλυτη ασφάλεια στην επικοινωνία καθηγητή και μαθητή, καθώς δεν εκτίθενται δημοσίως τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email) του καθηγητή και ο μαθητής επικοινωνεί μαζί του μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας, δίνοντας τα δικά του στοιχεία. Εάν ο καθηγητής επιθυμεί να αναλάβει τον ενδιαφερόμενο, η συμφωνία γίνεται μεταξύ τους και δεν υπάρχει καμία οικονομική ανάμειξη της ιστοσελίδας. Το ίδιο ισχύει και για τους μεταφραστές.

Όμως η Yarn προσφέρει πολύ περισσότερα από την προβολή και προώθηση των επαγγελματιών του χώρου, για αυτό και τιτλοφορεί κοινότητα ξένων γλωσσών. Τα εγγεγραμμένα μέλη απολαμβάνουν πολλές παροχές, όπως δωρεάν τρίμηνη εξυπηρέτηση από τον συνεργαζόμενο λογιστή, εξειδικευμένο σε ζητήματα εκπαιδευτικών, προνομιακά ασφαλιστικά προγράμματα από την Metlife, έκπτωση στα Dyslexia Center … και η λίστα όλο μεγαλώνει!

Last but not least … δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα χρήσιμα webinars που διοργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την ομάδα και αφορούν εκπαιδευτικά κυρίως ζητήματα. Η Yarn δίνει χώρο σε αξιόλογους επιστήμονες του κλάδου των ξένων γλωσσών να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Σχεδόν πάντα τα webinars καταλήγουν σε ουσιαστικές συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και δημιουργίες δεσμών ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Τα εγγεγραμμένα μέλη της Yarn δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή στα webinars (και λήψη της βιντεοσκόπησης, εφόσον το επιτρέπει ο εισηγητής) αλλά και όλοι οι μη εγγεγραμμένοι καθηγητές μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο και να τα παρακολουθήσουν, εάν δεν επιθυμούν το πακέτο της πλήρους συνδρομής.

Οι συνεργασίες, οι ιδέες και οι παροχές της Yarn δεν σταματούν όμως εδώ καθώς η ομάδα πίσω από την ιστοσελίδα έχει δεσμευτεί να την εμπλουτίζει και να την κάνει συνεχώς καλύτερη!

Εάν δεν έχεις πειστεί ακόμα, ρίξε άλλη μια ματιά στο yarn.edu.gr και ακολούθησε την ομάδα στο Instagram (yarn.edu.gr) και στο Facebook (@yarn.edu.gr).