Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό των πυρόπληκτων της Β. Εύβοιας

Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό των πυρόπληκτων της Β. Εύβοιας
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/08/2021

Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό των πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας

Με απέραντη θλίψη και ανησυχία παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εικόνες απόλυτης καταστροφής που αφήνει πίσω της η πυρκαγιά στη Β. Εύβοια και όχι μόνο εκεί. Συναισθανόμενοι της κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι της πληγείσας περιοχής, ο Δήμος Καλαμαριάς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής συγκεντρώνουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη υγιεινής, προκειμένου να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, από σήμερα Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ώρες 7πμ.-5μ.μ στο Δημοτικό Φαρμακείο, Παπανικόλα 18, 2ος όροφος.

«Είμαστε δίπλα τους. Σε ότι χρειαστούν θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο την Β. Ευβοια, αλλά και όποια άλλη πυρόπληκτη περιοχή μας έχει ανάγκη. Καλούμε όλους τους πολίτες, να προσφέρουμε όλοι μαζί, ότι μπορεί ο καθένας, για τους συνανθρώπους μας. Ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί» είναι το μήνυμα της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Εύας Ντόντη.

ΤΡΟΦΙΜΑ
Μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια, νερά χυμούς.

ΦΑΡΜΑΚΑ
Depon, Depon παιδικό σιρόπι, Ponstan, αλοιφές για εγκαύματα, αλοιφές Fucidin, φυσικά δάκρυα, φυσιολογικό ορό, βαζελινούχες και αντισταμινικές γάζες

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Χαρτί υγείας, μωρομάντηλα κλπ.