Γιάννης Αγγελάκας και 100°C, Παιδί Τράυμα, Kadinelia
Κοινοποίηση

Fix Factory of Sound
Open Air
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C, Παιδί Τράυμα, KadineliaΟ Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C επιστρέφουν στο δρόμο, με νέο υλικό στις αποσκευές τους, και στήνουν μια μεγάλη γιορτή την Πέμπτη 23 Ιούνιου, στο Fix Factory of Sound Open Air. Μαζί τους, το Παιδί Τραύμα, που πλέον έχει μετεξελιχθεί σε μπάντα, και το ντουέτο των Kadinelia με την ξεχωριστή μουσική τους πρόταση.

Τα τραγούδια του Γιάννη Αγγελάκα, τόσο εκείνα με τις Τρύπες όσο και αυτά της προσωπικής του δισκογραφίας, υπήρξαν καθοριστικής σημασίας για την ελληνική μουσική, τοποθετώντας τον ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς που ανέδειξε η εγχώρια σκηνή. Πάντα επίκαιρος και ανήσυχος, διατηρώντας ανέπαφη τη δημιουργικότητά του και με φανερή διάθεση πειραματισμού, ο Γιάννης συνεχίζει απτόητος την πορεία του, όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο του album μαζί με τους 100°C, με τίτλο “Έχω Κέφια”, κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου, ενώ το πρώτο τραγούδι που ξεχωρίζει μέσα από αυτό, το εξαιρετικό “Ακόμα Περπατάω, ήδη ακούγεται πολύ.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ: Τις “Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις” (2018), το οποίο συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο απόκτησης υπερφυσικών δυνάμεων, και το “Θα Καταστρέψω τον Κόσμο” (2020), που με τη σειρά του βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός παρανοϊκού εγκληματία της δεκαετίας των 90s.

Πρόσφατα, το Παιδί Τραύμα μετεξελίχθηκε σε μπάντα την οποία αποτελούν οι: Κώστας Γάμμα (μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums – spdsx), Αντώνης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Εmi Path (synths, φωνητικά), ΠΤ (φωνή, κιθάρα).

Ο Θανάσης Ζήκας και η Εύη Σεϊτανίδου πρωτοήρθαν σε επαφή το 2013 και ένα χρόνο αργότερα κατέληξαν στη μορφή του μουσικού τους project, με το όνομα Kadinelia, ο ήχος του οποίου στηρίζεται στον εμπλουτισμό της ελληνικής παράδοσης με blues και rock στοιχεία. Η μουσική τους αποτελείται από διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις που κατέληξαν στον πρώτο τους δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020. Η αφοσίωση στη δουλειά τους και η άψογη παρουσία πάνω στη σκηνή τους έχουν χαρίσει αναγνώριση, έχοντας πλέον εμφανιστεί σε όλες τις άκρες της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Οργάνωση και επιμέλεια παραγωγής: Fuzz Productions – Novel Vox

Διάθεση:

Τιμές εισιτηρίων:

Early bird: 13 €
Κανονικό: 15 €

Η προπώληση ξεκινάει προς 13 € και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 15 €.

Προπώληση

 

Εκκίνηση:

23 Ιουνίου 2022 19:00

Λήξη:

23 Ιουνίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

GPS:

-