2η Real Estate Expo North
Κοινοποίηση

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Περίπτερο 16
10-12 Νοεμβρίου 2023

Ωράριο λειτουργίας
Παρασκευή: 11:00 – 20:00
Σάββατο:10:00 – 20:00
Κυριακή: 10:00 – 18:00

Πληροφορίες

2η Real Estate Expo NorthΑνακαλύψτε την επόμενη επενδυτική σας ευκαιρία… στη Θεσσαλονίκη!

Ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο ετοιμάζεται να ζήσει η Θεσσαλονίκη από τις 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023, με τη διοργάνωση της 2ης Real Estate Expo North, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ – Helexpo, στο περίπτερο 16.

Η Real Estate Expo North είναι η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις, που δίνει την ευκαιρία σε εγχώριους και διεθνείς επενδυτές να εξερευνήσουν την αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, με τη διοργάνωση της 38ης Philoxenia – Hotelia, της διεθνούς έκθεσης φιλοξενίας για τους επαγγελματίες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της εστίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για networking και επαγγελματικές συμφωνίες.

Με τη συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα του Real Estate και με ένα άρτια μελετημένο πρόγραμμα στοχευμένων εκδηλώσεων, η Real Estate Expo North, αποτελεί το σημείο συνάντησης των decision makers των Βαλκανίων κι όχι μόνο!

Στο πλαίσιο της 2ης Real Estate Expo North, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο 3o Real Estate Forum, στο οποίο διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς ακινήτων, ενώ στην ενότητα Project & Investment Presentation in 60΄ καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν αποκλειστικά για το κοινό της έκθεσης τα νέα επιχειρηματικά τους projects.

Μετά την μεγάλη απήχηση της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί και στην Θεσσαλονίκη το εξειδικευμένο Hosted Buyer πρόγραμμα, το οποίο έχει ως στόχο να προσελκύσει επαγγελματίες επενδυτές από χώρες της Ευρώπης, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ασίας.

Υποστηρικτής και αρωγός της 2ης Real Estate Expo North είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Α.Σ.Θ.).

3ο Real Estate Forum
Συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός»
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ώρες: 10:30 – 17:00

Πολλά ερωτήματα που απασχολούν όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Real Estate της Θεσσαλονίκης πρόκειται να απαντηθούν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο 3ο Real Estate Forum που θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στο πλαίσιο της 2ης Premium Real Estate North η οποία θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023 στη ΔΕΘ HELEXPO, περίπτερο 16.

  • Είναι η αγορά ακινήτων σε φάση αναμενόμενης ανάπτυξης, ή πρόκειται για μία «φούσκα»;
  • Τι συμβαίνει με την “Golden Visa”;
  • Τι επιπτώσεις θα έχει ο νέος κτιριοδομικός κανονισμός στην δόμηση στα εκτός σχεδίου οικόπεδα;
  • Ποια είναι τα μεγάλα έργα που αλλάζουν το πρόσωπο της πόλης και επηρεάζουν την αγορά;
  • Ποιο είναι το ενδιαφέρον των Ισραηλινών και των Βουλγάρων επενδυτών στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα;

Από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, σημαντικοί Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα αναπτύξουν αυτά κι άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες

Πάρκινγκ

Η HELEXPO διαθέτει δύο χώρους στάθμευσης, οι οποίοι λειτουργούν σε 24ωρη βάση:

  • Υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Αγγελάκη με Αλεξάνδρου Σβώλου (επί πληρωμή)
  • Στεγασμένο πάρκινγκ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (επί πληρωμή), www.helexpo.gr

Σε πολύ μικρή απόσταση από το Εκθεσιακό Κέντρο λειτουργούν ακόμη:

  • Υπόγειο πάρκινγκ δήμου Θεσσαλονίκης, δημαρχιακό μέγαρο (επί πληρωμή)
  • Πάρκινγκ ΧΑΝΘ, πλατεία ΧΑΝΘ (επί πληρωμή)
Εκκίνηση:

12 Νοεμβρίου 2023 10:00

Λήξη:

12 Νοεμβρίου 2023 18:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758