Δέσμη Δράσεων Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ

Δέσμη Δράσεων Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 31/03/2023

Ημερομηνία έναρξης υποβολών: 23/02/2023 και ώρα 12:00

Οι Δράσεις θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι εξαντλήσεως του Προϋπολογισμού.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής στο ΟΠΣΚΕ.

Πληροφορίες

Δέσμη Δράσεων Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕΗ Δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» στοχεύει στην αντιμετώπιση της υστέρησης των ελληνικών επιχειρήσεων στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στην παραγωγική τους δραστηριότητα.

Δράση 1

Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμα ενσωματώσει σημαντικές τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ) στην λειτουργία τους και στοχεύουν στην κάλυψη βασικών ελλείψεων σε εφαρμογές και εξοπλισμό.

Ποσοστό ενίσχυσης: από 50% έως 60%

Αφορά επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 18.000€ έως 30.000€

Δράση 2

Προηγμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις, οι οποίες στοχεύουν στη διεύρυνση της ψηφιακής και τεχνολογικής τους ωριμότητας με ολοκληρωμένες επενδύσεις σε νέες ΤΠΕ που θα αναβαθμίσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Ποσοστό ενίσχυσης: από 10% έως 50%

Αφορά επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 50.0000€ έως 650.0000€

Δράση 3

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις που έχουν ενσωματώσει ήδη ΤΠΕ σε πολλές λειτουργίες τους και πλέον επιδιώκουν να υλοποιήσουν ολοκληρωμένες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής ή σε λύσεις 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Ποσοστό ενίσχυσης: από 25% έως 60%

Αφορά επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 200.001€ έως 1.200.000€

Επιλέξιμες Δαπάνες

Στα πλαίσια των δράσεων 1 & 2, επιλέξιμη προς επιδότηση ως μέρος του συνολικού προϋπολογισμού είναι η ανάπτυξη ιστοσελίδων & η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τις επιδοτούμενες λύσεις μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό του προγράμματος εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ανάπτυξη ιστοσελίδας

NetGraphicsΗ εταιρεία NetGraphics μπορεί να αναλάβει ολόκληρο τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη αλλά και την συνεχή τεχνική υποστήριξη της ψηφιακής μετάβασης της επιχείρησής σας μέσω μιας ιστοσελίδας που θα είναι προσβάσιμη από όλες τις κατηγορίες χρηστών και όλες τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο σχεδιασμός και η αισθητική μιας ιστοσελίδας οφείλει να ακολουθεί την προσωπική επιλογή του πελάτη, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες τάσεις σχεδίασης

Trizoni ExclusiveΣτην Netgraphics μελετούν προσεκτικά:

 • τις απαιτήσεις του πελάτη
 • τα χαρακτηριστικά των χρηστών της κάθε ιστοσελίδας,
 • την αρχιτεκτονική της πληροφορίας
 • τις απαιτήσεις λειτουργικότητας
 • τις απαιτήσεις προσβασιμότητας του ψηφιακού περιεχομένου.

Η NetGraphics σχεδιάζει προτάσεις προσανατολισμένες τόσο στο αντικείμενο της κάθε ιστοσελίδας, όσο και στις προτιμήσεις του πελάτη, με γνώμονα πάντα την βέλτιστη λειτουργικότητα και την μεγαλύτερη προσβασιμότητα στο διαδίκτυο.

Παρέχονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress.
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών σε JavaScript, HTML 5.
  Χρήση προεπιλεγμένων προτύπων γραφικής αναπαράστασης της πληροφορίας (Cascading Style Sheets – CSS).
 • Search Engine Optimisation για καταχώρηση της ιστοσελίδας στις μεγαλύτερες ελληνικές και διεθνείς μηχανές αναζήτησης.
 • Παροχή καθημερινών αναλυτικών στατιστικών στοιχείων για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων σας.
 • Αξιολόγηση προσβασιμότητας της ιστοσελίδας από όλες τις κατηγορίες χρηστών του διαδικτύου, σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζουν τα διεθνή πρότυπα (WCAG, W3C).

Περισσότερες πληροφορίες

Κατασκευή ηλεκτρονικού κατασήματος (e-shop)

Miss LollipopΈνα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μπορεί να αυξήσει την αγοραστική δύναμη της επιχείρησής σας. Η NetGraphics έχει αναπτύξει μια εύχρηστη και οικονομική λύση που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας με τον βέλτιστο τρόπο. Μέσα από το φιλικό γραφικό περιβάλλον της πλατφόρμας WooCommerce του WordPress, μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και να ενημερώνετε οποιαδήποτε στιγμή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τις νέες καταχωρήσεις και τιμολογήσεις των προϊόντων σας. Εναλλακτικά, η διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, παρέχεται από την εταιρεία μας.

Το NetGraphics.Eshop είναι μία πλήρης εφαρμογή ηλεκτρονικού καταλόγου και εμπορίου. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορείου και μπορεί να υποστηρίξει και λιανικές και χονδρικές συναλλαγές.

Παρέχει ευκολία πλοήγησης στον χρήστη / πελάτη και ευκολία διαχείρισης του καταστήματος από τον διαχειριστή σε ένα λειτουργικό web περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες

NetGraphics
Βασιλίσσης Όλγας 82
54643 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310828098