Η πρωτοποριακή Υπηρεσία Καθαρισμού του Douleutaras.gr ήρθε στη Θεσσαλονική! 

Η πρωτοποριακή Υπηρεσία Καθαρισμού του Douleutaras.gr ήρθε στη Θεσσαλονική! 
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 26/09/2021

Douleutaras.grΜετά από περίπου 4 χρόνια που η δημοφιλής πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών Douleutaras.gr δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζει την πρωτοποριακή Υπηρεσία Καθαρισμού που πρόκειται να μας λύσει τα χέρια! 

 

Το Douleutaras.grο Φίλος του Σπιτιού σου που ξέρει τον επαγγελματία που χρειάζεσαι για κάθε εργασία, έρχεται πλέον να σε βοηθήσει και με τον καθαρισμό του σπιτιού, βρίσκοντας για εσένα την κατάλληλη οικιακή βοηθό. 

 

Πώς λειτουργεί; 

Η διαδικασία για να κλείσεις ραντεβού είναι πολύ απλή!  

Αφού συμπληρώσεις online μία σύντομη φόρμα με τα στοιχεία του χώρου σου και την ημέρα/ώρα που θέλεις να γίνει ο καθαρισμός, η πλατφόρμα επιλέγει ανάμεσα σε 150 αξιολογημένες οικιακές βοηθούς του δικτύου της την κατάλληλη για εσένα βάσει περιοχής και διαθεσιμότητας. Όταν γίνει η επιλογή, έχεις πρόσβαση στο προφίλ της οικιακής βοηθού με τα στοιχεία και τις αξιολογήσεις της. 

 

Ακόμη, η πλατφόρμα δίνει την επιλογή διαφορετικών πλάνων καθαρισμού ανάλογα με τη συχνότητα καθαρισμών που χρειάζεσαι (κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες). Επιλέγοντας ένα από τα πλάνα, έχεις τη δυνατότητα να εξυπηρετείσαι σταθερά από την ίδια οικιακή βοηθό, απολαμβάνοντας χαμηλότερο κόστος ανά ώρα καθαρισμού 

 

Οι οικιακές βοηθοί του δικτύου της πλατφόρμας περνούν από εντατική εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε καθαρισμού. Το αποτέλεσμα; 6.500 πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία να την έχουν βαθμολογήσει με 4,7/5! 

 

Έτσι, απολαμβάνεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού βρίσκοντας την κατάλληλη οικιακή βοηθό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ταυτόχρονα, μπορείς εύκολα να προγραμματίζεις τα ραντεβού σου online αλλά και να έχεις προσωπική εξυπηρέτηση από την ομάδα του Douleutaras.gr αφού είναι συνεχώς δίπλα σου σε ό,τι θελήσεις!