Thessalonikicityguide.gr


    Χρήσιμες πληροφορίες

Προσθήκη στα αγαπημένα Τεταρτη, 22 Ιανουαρίου 2020  
Χρήσιμες Πληροφορίες > Αθλητισμός - Αναψυχή > Spa - Μασάζ Save page as pdf   send   print

SPA - ΜΑΣΑΖ

THE HOUSE OF SMILE

The House of Smile

Διεύθυνση: Θεμ. Σοφούλη 57, Εμπορικό Κέντρο Sofouli Center, Καλαμαριά
Τηλ. 2310411312
Κιν. 6979639550
Ιστοσελίδα:
www.thehouse-ofsmile.gr
Email:
babis.kalakis@hotmail.com

Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 21:00 καθημερινά εκτός Κυριακής

Σύντομη περιγραφή:

The House of SmileΣτη Θεσσαλονίκη, στο Sofouli Center, έχει δημιουργηθεί για εσάς, ένας όμορφος χώρος αισθητικής για να σας προσφέρει τις μοναδικές του υπηρεσίες.

Μασάζ, αναζωογόνηση & ευεξία, είναι έννοιες που ίσως συναντήσετε και αλλού.

Στο κέντρο The House of Smile, όμως, θα τις βιώσετε μέσα από την αληθινή εμπειρία του γνήσιου Ταϊλανδέζικου χαμόγελου.

Ένα χαμόγελο φιλίας, ζεστασιάς και επαγγελματικής φροντίδας.

Το προσωπικό τους αποτελείται από έμπειρες και άρτια καταρτισμένες επαγγελματίες μασέζ από την Ταϋλάνδη και εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα ομορφιάς.

Το House Of Smile, συμβάλλει από το 2006 σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Έμπειρες θεραπεύτριες από την Ταϊλάνδη, αποτελούν τον συνοδό σας σε ένα ταξίδι μακριά από την καθημερινότητα, προσφέροντας στον επισκέπτη ή την επισκέπτρια με επαγγελματισμό και δεξιοτεχνία τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών μεθόδων.

Αφεθείτε λοιπόν στα έμπειρα χέρια των καταρτισμένων και έμπειρων θεραπευτριών του THE HOUSE OF SMILE και ζήστε μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Προσφορές:

Happy Hour: Από 11:00 έως 14:00 όλα τα 60' λεπτά μασάζ στα 25 €
Απογευματινή: Όλα τα 60' λεπτά μασάζ στα 35 €
Σπέσιαλ ζευγάρια: Όλα τα 60' λεπτά μασάζ 30 € + 30 €

Υπηρεσίες:

Express On-Site Massage
Τεχνικές μασάζ χρησιμοποιώντας πιέσεις, μαλάξεις, διατάσεις κ.τ.λ. σε καθιστή θέση. Ομαλοποιεί το σύστημα του σώματος και εξισορροπεί όπου είναι απαραίτητο. Προτρέπει τους μύες σε χαλάρωση. Βελτιώνει την επαγρύπνηση και την ικανότητα της αυτοσυγκέντρωσης. Βοηθά στην ανακούφιση από πονοκεφάλους και εντάσεις. Βοηθά τους άκαμπτους και πονεμένους μύες. Μειώνει το πνευματικό και σωματικό στρες. Ανεβάζει το επίπεδο της ενέργειας, μειώνει πόνους και άλγη. Αναζωογονεί και φρεσκάρει.
Τιμή: 15 € / 15' λεπτά

Indian Head Massage
The House of SmileΜασάζ κεφαλής με ειδικά λάδια. Δυναμώνουν τα μαλλιά, χαλαρώνουν οι μύες και τα νεύρα, η κούραση φεύγει από το σώμα. Το μασάζ με σανδαλόξυλο καλμάρει τα νεύρα και δημιουργεί ωραία αισθήματα ευφορίας. Βοηθά στην βιοενεργειακή ισορροπία του εγκεφάλου. Είναι ευεργετικό στο νευρικό σύστημα. Αϋπνίες, άγχος, έλλειψη μνήμης, κατάθλιψη κ.τ.λ.
Τιμή: 25 € / 30' λεπτά, 35 € / 45' λεπτά, 45 € / 60' λεπτά

Foot Massage (Reflexology)
Πανάρχαια τεχνική (5000 χρόνια), που με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις, μέσω της διέγερσης των αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες (που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος), χαλαρώνει και ενεργοποιεί το σώμα, απελευθερώνει τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος, δίνοντας ένα αίσθημα ξεκούρασης, ευεξίας, βαθιάς χαλάρωσης και χαράς.
Τιμή: 32 € / 45' λεπτά, 40 € / 60' λεπτά

Thai Massage
Αρχαία θεραπευτική μέθοδος της παραδοσιακής ταϊλανδικής ιατρικής. Συνδυασμός διατάξεων γιόγκα, στοιχεία ρεφλεξολογίας, πιέσεις σημείων και πιέσεις σε ενεργειακές γραμμές (sen lines). Βοηθά να απελευθερωθεί το ενεργειακό μπλοκάρισμα και η στασιμότητα. Χαλαρώνει βαθιά το σώμα και ηρεμεί το νου, μειώνοντας την ένταση και το στρες.
Τιμή: 35 € / 45' λεπτά, 45 € / 60' λεπτά, 85 € / 120' λεπτά

Balinese Massage
Έντονο μασάζ με αιθέρια έλαια και πιέσεις σε βάθος και "ζύμωμα" και "τράβηγμα" των μυών και μακριές κινήσεις, μαλάξεις για να διαλυθούν οι κόμποι και οι κράμπες όπου υπάρχουν. Πολύ αποτελεσματικό στην ανακούφιση και θεραπεία των μυϊκών πόνων και πόνων στις αρθρώσεις. Ανταποκρίνεται θετικά στις ημικρανίες, αϋπνία, στρες, άγχος ή κατάθλιψη επίσης αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.
Τιμή: 40 € /  45' λεπτά, 50 € / 60' λεπτά

Thai Oil Massage
Μασάζ χαλάρωσης και ηρεμίας. Ισορροπώντας σώμα και ψυχή. Ενεργοποιεί τους μύες, ανοίγει τις ενεργειακές διαβάσεις και κατά συνέπεια βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος. Το έλαιο που χρησιμοποιείται κατασκευάζεται ειδικά για να δώσει τη νέα ενέργεια στο δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο και το θαλάσσιο νερό.
Τιμή: 40 € /  45' λεπτά, 50 € / 60' λεπτά

Thai Herbal Massage
Ανακουφίζει τους πονεμένους μύες, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και αναζωογονεί το δέρμα, με την χρήση φυσικών βοτάνων. Ένα ρυάκι ενέργειας απορροφάται από το δέρμα και το εισπνέουμε. Αποβάλλονται οι τοξίνες από το σώμα λόγω της θερμότητας που δημιουργείται.
Τιμή: 50 € / 60' λεπτά, 70 € / 90' λεπτά

Aromatherapy
The House of SmileΜασάζ με χρήση αιθέριων ελαίων κατά την οποία γίνεται πρόσληψη των θεραπευτικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων. Χαλαρώνει ή διεγείρει ανάλογα τα έλαια επιλογής.
Τιμή: 40 € / 45' λεπτά, 50 € / 60' λεπτά

Hot Stone Massage
Μασάζ με ηφαιστειογενείς μαύρες ζεστές πέτρες. Τεχνική που προέρχεται από την Κίνα και την Χαβάη. Έντονο μασάζ με περιστροφικές κινήσεις και παλμικές δονήσεις. Χαλαρώνει τους σφιγμένους και τεντωμένους από την ένταση μύες και αποβάλει την ένταση και το στρες. Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την ροή των ενεργειών, θεραπεύει τις κράμπες και φέρνει βαθιά χαλάρωση, αρμονία και ισορροπία.
Τιμή: 75 € / 90' λεπτά

Chocolatherapy
Η σοκολατοθεραπεία, απαραίτητη πηγή ομορφιάς και ευεξίας, είναι ιδανική κατά της κυτταρίτιδας. Μια παχύρρευστη, ζεστή και νόστιμη επικάλυψη που νοιάζεται για τη σιλουέτα σας, χαϊδεύει το κορμί σας και ξυπνάει τις αισθήσεις σας, ενώ σας παρέχει αισθήσεις αγνής απόλαυσης.
Τιμή: 50 € /  60' λεπτά

Shiatsu
The House of SmileΣιάτσου στα ιαπωνικά σημαίνει πίεση με τα δάχτυλα. Η μέθοδος συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία τεχνικών από μαλάξεις, διαστάσεις και πίεση ειδικών σημείων (accupoints). Η τεχνική του Shiatsu βοηθά ως προς την εξισορρόπηση των μεσημβρινών (Yin & Yang) εις τους οποίους ρέει η ζωτική ενέργεια (Qi). Το Yin& Yang θεωρούνται ότι διέπουν την ζωή σε όλο το σύμπαν. Σε περίπτωση δυσαρμονίας βιώνουμε ως δυσφορία πόνο ή αρρώστια Το Shiatsu είναι μια από τις γνωστότερες μεθόδους σωματικής αγωγής και έχει σκοπό να εξασφαλίσει την μέγιστη ευεξία επιδρώντας σε σώμα, νου και πνεύμα.
Τιμή: 55 € / 60' λεπτά

Abhyanga
Ελαφρύ, ρυθμικό και επαναλαμβανόμενο αγιουρβεδικό μασάζ με ζεστό λάδι. Φέρνει μια βαθιά χαλάρωση στην ψυχή και στο σώμα. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και φέρνει βελούδινη λάμψη.
Τιμή: 50 € / 60' λεπτά

Ayurveda Massage
Ολόσωμο μασάζ με ειδικά λάδια, που η ένταση ποικίλει από πολύ ελαφρύ έως πολύ βαθύ. Ανακουφίζει από το άγχος και το στρες, καταπραΰνει τις οδυνηρές μυϊκές εντάσεις, τονώνει τους μύες, αναζωογονεί, αποτοξινώνει, βελτιώνει το ανοσοποιητικό κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα, καίει τα αποθέματα λίπους, ομορφαίνει το δέρμα, επιβραδύνει την διαδικασία του γήρατος.
Τιμή: 50 € / 60' λεπτά

Shirodhara with Abhyanga
Ελαφρύ, ρυθμικό και επαναλαμβανόμενο ολόσωμο μασάζ με ζεστό λάδι (Abhyanga). Σταθερή ροή ζεστού λαδιού, στο ύψος του «τρίτου» ματιού (Shirodhara). Φέρνει μια βαθιά ηρεμία, διαύγεια, χαλάρωση, αρμονία και ενεργοποιεί την αυτοθεραπεία του σώματος. Δρα ευεργετικά κυρίως στο νευροφυτικό σύστημα. Καταπολεμά χρόνιους πονοκεφάλους, αϋπνίες, καταθλίψεις, στρες, κοπώσεις, διάφορες ψυχοσωματικές καθώς και δερματικές ασθένειες.
Τιμή: 75 € / 75' λεπτά

Singing Bowls Massage
Προερχόμενο από το Θιβέτ και την Ινδική παραδοσιακή θεραπευτική πρακτική, το Sound Massage χρησιμοποιεί singing bowls που τοποθετούνται στο σώμα του ντυμένου θεραπευόμενου ή στον περιβάλλοντα χώρο της αύρας του και με την χρήση ξύλινων sticks ο θεραπευτής παράγει τις κατάλληλες ηχητικές συχνότητες (χαλαρούς ήχους και απαλές δονήσεις). Η τεχνική του Sound Massage επιφέρει βαθειά χαλάρωση, αρμονική εξισορρόπιση των λειτουργιών του σώματος και φυσικό συντονισμό, ανακουφίζοντας παράλληλα από το stress και τα δυσάρεστα συναισθήματα.
Τιμή: 50 € / 60' λεπτά

Muka & Shiro in combination
The House of SmileMασάζ προσώπου και κεφαλής με ειδικό ζεστό λάδι. Με λεπτές κινήσεις των δαχτύλων, μαλάζουμμε το λάδι στην επιδερμίδα, σε ρεφλεξολογικά σημεία. Φέρνει βαθιά χαλάρωση και ταυτοχρόνως, αναζωογονεί το πρόσωπο δίνοντας του μια μεταξένια λάμψη.
Τιμή: 30 € / 45' λεπτά

Facial Massage
To μασάζ προσώπου βοηθά το δέρμα να απορροφήσει τα έλαια και τις κρέμες εύκολα. Χαλαρώνει και απαλλάσσει από την ένταση. Επαναφέρει την ενέργεια του σώματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.
Τιμή: 25 € / 30' λεπτά, 45 € /  50' λεπτά 

Anticellulite & Slimming
Η ειδική αυτή αγωγή, με έντονες χειρομαλάξεις και ειδικές κρέμες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος και την έντονη εφίδρωση.
Τιμή: 48 € / 50' λεπτά

Peeling
Το πήλινγκ είναι μια τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος. Μ' αυτή τη θεραπεία ένα ειδικό διάλυμα εφαρμόζεται στο δέρμα έτσι ώστε να προκαλέσει την απολέπισή του.
Τιμή: 35 € / 30' λεπτά

Body Wrap
Η θεραπεία αποτοξίνωσης και λιποδιάλυσης αποβάλει τις τοξίνες του δέρματος. Ακολουθεί επάλειψη με ειδικό μίγμα αιθέριων ελαίων και φυκιών με στόχο την έντονη εφίδρωση. Άμεσα αποτελεσματική μέθοδος.
Τιμή: 45 € / 45' λεπτά

Backs & Legs
Μασάζ σε πλάτη και γάμπες το οποίο ποικίλλει σε ένταση από μέτριο εως έντονο και σε βάθος, με λάδι ή επάνω από την ενδυμασία. Επιδρά στις ενεργειακές γραμμές, και ανακουφίζει τους πονεμένους μύες.
Τιμή: 25 € / 30' λεπτά

Κατόπιν Ραντεβού:

  • Medical Thai Massage
  • Facial Massage
  • Slimming and Anticellulite
  • Bodyscrub (peeling)
  • Singing Bowls Massage

ΧάρτηςShare

Facebook Follow us on Twitter  Youtube channel 

    Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Ιανουάριος 20
ΚυΔεΤρΤεΠεΠαΣα
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       
Αναζήτηση εκδήλωσης
 έως Προσφορές Thessaloniki City Guide 

Άδεια Creative Commons
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια
Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ελλάδα

Τρόποι διαφήμισης της επιχείρησής σας
Θέσεις εργασίας | Site map | Όροι χρήσης / Πολιτική Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Credits
Συνήθεις Ερωτήσεις

©  2011-2020 thessalonikicityguide.gr
Πολιτιστικός και Τουριστικός
Οδηγός της Θεσσαλονίκης


Powered by NetGraphics