Βλέμμα στο Βυθό: Δημήτρης Βουτσάς
Κοινοποίηση

Θέατρο Αυλαία
Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 21:00

Βλέμμα στο Βυθό: Δημήτρης ΒουτσάςΗ Μικρή Άρκτος παρουσιάζει τον νέο δίσκο “Βλέμμα στο Βυθό” με ερμηνευτή τον Δημήτρη Βουτσά σε μια συναυλία στο Θέατρο Αυλαία.

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού- προπομπού του δίσκου τους: ήταν η «Φρίντα», τραγούδι – αναφορά στη ζωή και την παρουσία της ζωγράφου Φρίντα Κάλο.

Στη Μικρή Άρκτο, περιμέναμε να ηρεμήσουν τα νερά, που ταράχθηκαν τόσο από την πανδημία για να ξεκινήσει απερίσπαστο το ταξίδι του, το «Βλέμμα στο Βυθό». Έντεκα τραγούδια σε στίχους της Φωτεινής Λαμπρίδη (ένα από αυτά υπογράφει ο Γιάννης Βασιλόπουλος), όλα σε μουσική του συνθέτη Μίμη Νικολόπουλου και με ερμηνευτή τον Δημήτρη Βουτσά, είναι έτοιμα πια να συναντήσουν όπως τους πρέπει, απρόσκοπτα, τους φίλους τους, να βρουν προορισμό…

Η πρώτη παρουσίαση του Βλέμματος, επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη αφού τους δύο από τους βασικούς συντελεστές ( Δ. Βουτσά και Μ. Νικολόπουλο) τους δένουν με την πόλη ισχυροί δεσμοί.

Έτσι το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Αυλαία στις 21:00, ο Δημήτρης Βουτσάς και ο Μίμης Νικολόπουλος με πενταμελή ορχήστρα γιορτάζουν την πρεμιέρα των τραγουδιών με τίτλο «Βλέμμα στο βυθό», σε μια μουσική παράσταση η οποία περιλαμβάνει επίσης μια γεύση από τις ορχηστρικές δουλειές του συνθέτη αλλά και επιλεγμένα εμβληματικά τραγούδια.

Δίπλα τους θα βρίσκονται για να μιλήσουν για το νέο κύκλο τραγουδιών η στιχουργός Φωτεινή Λαμπρίδη αλλά και ο παραγωγός του δίσκου Παρασκευάς Καρασούλος.

Ταυτότητα παράστασης

Τίτλος: Βλέμμα στο βυθό
Ερμηνεία: Δημήτρης Βουτσάς
Μουσικοί: Μίμης Νικολόπουλος: κιθάρα
Μαζί του πενταμελής ορχήστρα

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 15 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

13 Νοεμβρίου 2021 21:00

Λήξη:

13 Νοεμβρίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Τσιμισκή 136

GPS:

40.6268252, 22.9521296