Vevilos X Anser
Κοινοποίηση

Ανοιχτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Vevilos X AnserΒέβηλος και Anser ζωντανά!

Για μία και μόνο εμφάνιση σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!

Προερχόμενοι από τον σκληρό πυρήνα της ελληνικής hip hop σκηνής, οι Βέβηλος και Anser δίνουν ραντεβού on stage για να ταρακουνήσουν τo Φρούριο Καβάλας και το Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Συκεών στη Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Ιουλιου 2021,αντίστοιχα.

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, o Βέβηλος και o Anser θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, μετά από ένα τεράστιο διάστημα αποχής από τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις. Κι «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τον παλμό των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Επιστρέφουν με το μικρόφωνο στο χέρι πάνω στη σκηνή, για να ενωθούν πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

«Θέλεις να είναι εκεί οι δικοί σου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ στις μεγάλες συναυλίες να είμαι εγώ και άλλος ένας στα παρασκήνια και να βγαίνουμε να παίξουμε. Στην ουσία η συναυλία είναι κάτι σαν γιορτή για μας.»

Anser

«Μου αρέσει αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο, είμαι από αυτούς που απεχθάνονται το στούντιο, αλλά είναι αναγκαίο. Θέλω να τους κοιτάζω στα μάτια και να τα λέω πιο πολύ μάλλον για να με νιώθουν, κοιτάζω να έχω φίλους και όχι κοινό.»

Βέβηλος

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00.

Βέβηλος

Εξίσου δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να στηρίζει τη ζωή του με το λόγο του και το λόγο του με την ζωή του. Επιστρέφει στο οικείο του περιβάλλον των μουσικών σκηνών, για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με το single «Καθρέφτης», πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος και η στιβαρή ερμηνεία του είναι αυτά που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη των πιστών ακροατών του.

Anser

Ερχόμενος από πληθώρα sold out συναυλιών, ο Anser απολαμβάνει να ταρακουνά το κοινό και τις σκέψεις του! Φέτος το καλοκαίρι, επανεμφανίζεται στους συναυλιακούς χώρους για να μοιραστεί πρώτη φορά σε φυσική παρουσία τις κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε. Ο τελευταίος δίσκος του, «ΤΟ ΑΔΥΤΟ», επιβεβαίωσε ότι ο Σπαρτιάτης εξελίσσει το flow και τη στιχουργική του αδιάκοπα, ενώ τα πρόσφατα singles “Χαμαρέτου” και “Ίσως να μη γεράσουμε” έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τη νέα γενιά.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος – ταμείο: 12 €
Γενική είσοδος – προπώληση: 10 €

Εκκίνηση:

7 Ιουλίου 2021 21:00

Λήξη:

7 Ιουλίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Καρόλου Κουν 13, Συκιές, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6496578, 22.9552863