Βασίλης Καρράς – Κατερίνα Λιόλιου
Κοινοποίηση

Music Events Live
Στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ
Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τόξο της ΧΑΝΘ
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 21:30

Βασίλης Καρράς - Κατερίνα ΛιόλιουΟ Βασίλης Καρράς, είναι ένας Έλληνας βάρδος του λαϊκού τραγουδιού, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή την καρδιά του κόσμου, που τον αγάπησε και τον καθιέρωσε.

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, στη Θεσσαλονίκη. Όλοι οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής, ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, το δίδυμο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι, ενώ έχει κάνει ντουέτα με πολλούς δημοφιλείς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης και πολλοί άλλοι.

Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί σε ζωντανά προγράμματα. Επίσης, είναι συνθέτης και στιχουργός που έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για πολλούς γνωστούς τραγουδιστές και για τον ίδιο, αφήνοντας την προσωπική του χαρακτηριστική σφραγίδα στο πεντάγραμμο. Στη συναυλία της 86ης ΔΕΘ, ο ουρανός θα γεμίσει τραγούδια και συναισθήματα.

Τιμές εισιτηρίων:

Δωρεάν είσοδος με το εισιτήριο τη ΔΕΘ.

Εκκίνηση:

18 Σεπτεμβρίου 2022 21:30

Λήξη:

18 Σεπτεμβρίου 2022 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758