Trio Mandili (GEO)

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Αύλειος Χώρος Μονής Λαζαριστών
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Αναβολή συναυλίας – Επίσημη Ανακοίνωση

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων των @trio Mandili στη χώρα μας και τη μετάθεση τους στις 1-2-3 Σεπτεμβρίου 2022 αντίστοιχα.

Παρά τις επανειλλημένες προσπάθειες μας εδώ και πάνω από 3 μήνες για εξασφάλιση άδειας εισόδου στην Ελλάδα για το συγκρότημα από τη Γεωργία, και παρά το γεγονός ότι οι καλλιτέχνιδες είναι πλήρως εμβολιασμένες, έχουν ήδη αγοραστεί οι πτήσεις τους και έχουν γίνει όλα τα σχετικά έξοδα των εκδηλώσεων, ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Πρεσβεία ότι το αίτημα για παροχή κατ’εξαίρεσην 5ήμερης άδειας εισόδου για επαγγελματικούς/ πολιτιστικούς λόγους ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας Covid-19.

(Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω το γεγονός ότι στη χώρα μας έχουμε δεχτεί άκριτα και με ελλειπείς ελέγχους εκατοντάδες χιλιάδες ανεμοβολίαστους τουρίστες, αλλά αρνούμαστε να δεχτούμε τρεις εμβολιασμένες διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδες από τη Γεωργία).

Ζητούμε την κατανόηση σας για την αναστάτωση κι ελπίζουμε να σας δούμε όλους το 2022 όταν και θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. Η ισχύς των αγορασμένων εισιτηρίων διατηρείται για τις νέες ημερομηνίες. Όσοι όμως επιθυμούν ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, μπορούν να το δηλώσουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου με e-mail στο info@spsp.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο της κράτησης και τον αριθμό παραγγελίας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη στήριξη!

Εκ μέρους της Made of Stone & της Lovelight Productions


Trio Mandili (GEO)Η υπέροχη παρέα κοριτσιών από τη Γεωργία, διαδικτυακή αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων, που έχουν μαγέψει τον κόσμο με τις φωνές και τις συνθέσεις τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μαζί τους οι KADINELIA.

Ένα σύγχρονο παραμύθι βγαλμένο από τον Καύκασο.

Μαγικές φωνές σα ρυάκια που κατηφορίζουν τις πλαγιές των βουνών και διεισδύουν βαθιά μέσα στην καρδιά των ακροατών.

Παραδοσιακή Γεωργιανή πολυφωνία, ερμηνευμένη από τρία κορίτσια που μια μέρα αποφάσισαν να βγούνε βόλτα στο χωριό τους τραγουδώντας. Το τράβηξαν σε ένα selfie video, ανέβηκε στο Youtube και μέσα σε λίγες μέρες συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολών.

Η δημοφίλια τους αυξήθηκε με εκρηκτικούς ρυθμός και ξάφνου άλλαξε τις ζωές των κοριτσιών με συνεχείς περιοδείες ανά τον κόσμο, συμμετοχές σε φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και συχνές εμφανίσεις σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά shows.

Το όνομα του συγκροτήματος δεν επιλέχθηκε τυχαία, μιας και σύμφωνα με την παράδοση του τόπου τους, οι γυναίκες πετούσαν ένα μαντήλι στο έδαφος στην προσπάθεια τους να συμφιλιώσουν τους άντρες όταν φιλονικούσαν.

Οι Trio Mandili έχουν ήδη κυκλοφορήσει δυο δίσκους, τα “With Love” και “Enguro”, με τις λυρικές τους συνθέσεις να αποκαλύπτουν το μοναδικό πνεύμα της εκπληκτικής ομορφιάς του τόπου τους αλλά και τη ζεστασιά της ψυχής του Γεωργιανού λαού.

Θα έχουμε την ευκαιρία να τις απολάυσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας, τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, ακριβώς στο τέλος του φετινού καλοκαιριού!

Ώρα έναρξης: 20:45

Τιμές εισιτηρίων:

Γ’ Ζώνη (Κερκίδες): 10 €
Β’ Ζώνη Τμήμα 2 (Πλατεία Β1 & Β2): 13 €
Β’ Ζώνη Τμήμα 1 (Πλατεία Β1 & Β2): 15 €
Α’ Ζώνη Τμήμα 2 (Πλατεία Α1 & Α2): 16 €
Α’ Ζώνη Τμήμα 1 (Πλατεία Α1 & Α2): 18 €

Προπώληση: viva.gr

  • Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.
  • Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
  • Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
Εκκίνηση:

2 Σεπτεμβρίου 2022 20:45

Λήξη:

2 Σεπτεμβρίου 2022 22:45

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

GPS:

40.658558480987, 22.931021824608