Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου

Θέατρο Βεργίνα
5, 6, 12, 13, 30 Νοεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 22:00

Αν θυμηθείς τ' όνειρό μουΗ Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο Vergina Theatro για λίγες μόνο εμφανίσεις από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Ερμηνεύουν ο Βασίλης Λέκκας, ο Παναγιώτης Καραδημήτρης και η Σαββέρια Μαργιολά, οι οποίοι θα μας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι για 4 μοναδικές παραστάσεις. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.

Τραγούδια μέσα από τα οποία ο ελληνικός λαός έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του, αλλά και την εθνική του περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, τον έρωτα, το χορό, το τραγούδι.

Ένας καταξιωμένος ερμηνευτής και μία ορχήστρα με «βαρύ» όνομα ανεβαίνουν στη σκηνή του Vergina Theatro για μία μουσική πανδαισία με τα σπουδαία έργα του μεγαλύτερου Έλληνα συνθέτη και δημιουργού, του Μίκη Θεοδωράκη!

Ο Βασίλης Λέκκας, ο Παναγιώτης Καραδημήτρης, η Σαββέρια Μαργιολά και η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τους εξαιρετικούς μουσικούς-γνώστες του έργου του σπουδαιότερου συνθέτη της Ελλάδας, θα μας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη. Σας περιμένουμε σ´ αυτή τη ξεχωριστή βραδιά με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, για να τραγουδήσουμε παρέα όλες τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από μουσικούς – συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από δέκα καταξιωμένους μουσικούς, με τον Θανάση Βασιλά στη μουσική επιμέλεια και την Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην καλλιτεχνική διεύθυνση και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας.

Μουσικοί

Θανάσης Βασιλάς: μπουζούκι, κορυφαίος
Γιάννης Ματσούκας: μπουζούκι
Δημήτρης Ανδρεάδης: πιάνο
Ξενοφών Συμβουλίδης: πνευστά
Νίκος Γκιόλιας: κιθάρα
Αρτέμης Σαμαράς: βιολί, βιόλα
Λευτέρης Γρίβας: ακορντεόν
Θεόδωρος Κουέλης: μπάσο
Νίκος Σκομόπουλος: ντραμς
Στέφανος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης: κρουστά

Μιχάλης Αλεξάκης: ηχοληψία
Θανάσης Βασιλάς:, μουσική επιμέλεια
Μαργαρίτα Θεοδωράκη:, καλλιτεχνικός διευθυντής
Sophie Hayes: συντονισμός και υπεύθυνη παραγωγής
Μαίρη Βιντιάδου: υπεύθυνη τύπου & δημόσιες σχέσεις

Απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης

Πληροφορίες στο 2310491234

Τιμές εισιτηρίων

VIP: 25 € (με ένα ποτό)
Ζώνη Α: 20 € (με ένα ποτό)
Ζώνη Β: 15 € (με ένα ποτό)

Προπώληση

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το καζίνο, από τα καταστήματα Public, διαδικτυακά από το www.ticketservices.gr & τηλεφωνικά από το 210-7234567

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

30 Νοεμβρίου 2021 22:00

Λήξη:

30 Νοεμβρίου 2021 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

12o χλμ. Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου

GPS:

40.52718802439274, 22.988146969194528