Το τελευταίο live που έγινε ποτέ: Θοδωρής Γιαννόπουλος: Πράξη Μηδέν 3

Bensousan Han
Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
Νέα ημερομηνία: Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ώρα έναρξης: 21:00

Θοδωρής Γιαννόπουλος: Πράξη Μηδέν

Το προγραμματισμένο live του Θοδωρή Γιαννόπουλου στη Μαγική Σοφίτα του Bensousan Han με τον Τάσο Κυπριώτη στο μπάσο, έμελλε να είναι και το τελευταίο! Με διάθεση αποχαιρετισμού και υπόσχεση αντάμωσης, βρισκόμαστε λίγο πριν την παράδοση του κτιρίου σε άγνωστες δυνάμεις.

Στην κοιτίδα των ονείρων μας, εκεί όπου σφυρηλατήθηκαν φιλίες που αντέχουν στον χωροχρόνο, σάς περιμένουμε για την τελευταία μουσική πλεκτάνη που θα κλείσει τον κύκλο των εκδηλώσεων στο θρυλικό μνημείο.

Στην μουσική επιμέλεια ο Άγγελος Τουρουλίνης.

Στην εικαστική επιμέλεια η Σοφία ‘KORSO Artworks’ Κορκοριάδου.

Μετά το λάιβ θα ακολουθήσει after party με beatbox special event με τον θρυλικό Alex Katsakis, μουσική, μπύρες και άλλα…

Πρόγραμμα

20:00: ανοίγουν οι πόρτες.
21:00: ανοίγουν οι ενισχυτές.
22:30: ανοίγουν τα decks.

Στον χώρο θα ξεφυτρώσει αυτοσχέδιο Bar με τις τελευταίες (άφθονες) μπύρες αντί κονιάκ και πολλά ειδικά εφέ.

Πρόσφατα ηχογραφημένα (και άλλα, μη ηχογραφημένα) τραγούδια του Θοδωρή Γιαννόπουλου, σε ακουστική εκδοχή αλλά και ηλεκτρικό ήχο, με τον Τάσο Κυπριώτη στο μπάσο.

To 2018 & 2019 ο Θοδωρής επένδυσε ηχογραφικά την dance performance “Dr. Manipulator”, συμμετέχοντας επίσης ως performer στα σανίδια του Bensousan Han.

Το 2020 και 2021 πέρασε τον χρόνο του γράφοντας νέα κομμάτια, επεξεργάζοντας και διαμορφώνοντας ήδη υπάρχουσες ιδέες και μουσικές.

Η μουσική του χαρακτηρίζεται από τον σκληρό εναλλακτικό ροκ ήχο, την μελωδία και την αρμονία της εγχώριας σύγχρονης folk (‘έντεχνης’) σκηνής, και τον ενδοσκοπικό στίχο.

Μετά την συμμετοχή του στο φεστιβάλ “Ψυχοθεραπευτής, Καλλιτέχνης, Θεατής” με το ηχοτοπίο “Soundscape” και τις πρώτες του ζωντανές εμφάνίσεις ως τραγουδοποιός με τίτλο “Πράξη Μηδέν” τον Απρίλιο και τον Μάιο, ο Θοδωρής Γιαννόπουλος επανέρχεται σε γνώριμους τόπους για μια απρόβλεπτη συνέχεια.

Με νέα κομμάτια, νέους ήχους, ανανεωμένη διάθεση και ευφάνταστο σκηνικό, η “Πράξη Μηδέν 3” συνεχίζει τη μουσική πορεία των live.

Τιμές εισιτηρίων

Προτεινόμενη συνεισφορά για την είσοδο: 4 € με την πρώτη μπύρα

Τηλεφωνική κράτηση: 6984244577

Εκκίνηση:

14 Ιουλίου 2022 21:00

Λήξη:

14 Ιουλίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εδέσσης 6

GPS:

40.6361225, 22.9379769