Στίχοιμα και Planet of Zeus

Φεστιβάλ Καλοκαιριού
Θέατρο Κήπου
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης:
21:00

Στίχοιμα και Planet of ZeusΔύο από τα επιδραστικότερα σχήματα της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής οι Planet of Zeus και οι Στίχοιμα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψουν στις συναυλίες που στερηθήκαμε για δύο χρόνια, δηλαδή σε κοινό ορθίων.

Μια μουσική σύμπραξη που θα γράψει ιστορία την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Θέατρο Κήπου!

Οι Στίχοιμα και οι Planet of Zeus δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα live τους είναι γνωστά για την ενεργεία και την εξωστρέφεια που τα περιβάλλει. Σε συνδυασμό με τον κοινωνικοπολιτικό στίχο τους, μας δημιουργούν ανυπομονησία και προσμονή για την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία!

Δύο διαφορετικές μουσικές σχολές με ένα κοινό στόχο: Το πιο εκρηκτικό live του φετινού καλοκαιριού!!

Στίχοιμα Δισκογραφία:

Albums

  • (2019) Θάλασσα
  • (2012) Μηχανές
  • (2006) Γεράκι Στο Χώμα
  • (2004) 4εις Δαίμονες
  • (2003) Η Πτώση Των Αγγέλων

EPs & Singles

  • (2021) Δεν Καταλαβαίνεις
  • (2021) Ο Ξένος
  • (2019) Βαστίλη
  • (2019) Βράχος
  • (2017) Θέση Κενή

Planet Of Zeus Δισκογραφία:

Albums

  • (2019) Faith In Physics
  • (2018) Live In Athens
  • (2016) Loyal To The Pack
  • (2014) Vigilante
  • (2011) Macho Libre
  • (2018) Eleven The Hard Way

EPs & Singles

  • (2019) All These Happy People
  • (2019) Gasoline
  • (2019) Revolution Cookbook

Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του Street Mode Live Sessions, τμήμα του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2022 υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συμπαραγωγή: Street Mode & Made of Stone.

Τιμές Εισιτηρίων

Από 11 €

Προπώληση

  • viva.gr
  • Wind
  • Πολυχώρος WE
  • Nephilim Metal Musicstore
  • Rover Bar

Τιμές εισιτηρίων για όλα τα Street Mode Live Sessions

  • Limited Combo All Days Early Bird: 85 €
  • Combo All Days E-ticket: 99 €

Προπώληση για όλα τα Street Mode Live Sessions: viva.gr

Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό και ανταλλάσεται στην είσοδο την πρώτη φορά με ειδικό βραχιολάκι (wristband) που επιτρέπει στον κάτοχο του την τάχιστη και απρόσκοπτη είσοδο του σε όλες τις μέρες των Street Mode Live Sessions 2022 στο Θέατρο Κήπου, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει σε ουρές στα εκδοτήρια και τον έλεγχο εισιτηρίων. Διατίθενται σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό μέχρι εξάντλησης.

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Εκκίνηση:

23 Ιουνίου 2022 21:00

Λήξη:

23 Ιουνίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νικ. Γερμανού

GPS:

40.6259178, 22.9515164