Σούπερ Στέρεο + Dury Dava
Κοινοποίηση

Eightball Club
Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:00

Dury Dava

Σούπερ Στέρεο + Dury DavaΤρία χρόνια και πολλές συναυλίες μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους, η επιστροφή των Dury Dava έγινε με το “Deluxe”! Σε αυτό το LP εφτά τραγουδιών συνεχίζουν να εξελίσσονται, χαράζοντας τον ίδιο δρόμο, αυτόν της πρόσμειξης ετερόκλητων επιρροών με τον χαρακτηριστικό, ιδιοσυγκρασιακό τους τρόπο. Στο νέο τους δισκογραφικό δημιούργημα, που κυκλοφορεί μέσω της Inner Ear, οι Dury Dava παρουσιάζονται περιεκτικοί, σφιχτοδεμένοι και με μία πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα!

60’s ψυχεδέλεια, γερμανικό krautrock, μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Μεσογείου και πανκ αμεσότητα, γίνονται ένα, σε ένα πολυδιάστατο ηχητικό αμάλγαμα που μόνο εκείνοι μπορούν να προσφέρουν ΖΩΝΤΑΝΑ.

Σούπερ Στέρεο

Οι Σούπερ Στέρεο είναι ένα συγκρότημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά πλέον κατά το ήμισυ και την Αθήνα. Ξεκίνησαν το 2007 από το Θανάση Τζίνγκοβιτς, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, κι έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα τρεις δίσκους, τη ῾Σούπερ Γκόμενα῾(2007), το ῾Τέρας῾(2014) και το ῾3῾(2018). Στις ηχογραφήσεις και τα live του παρελθόντος έχουν συμμετάσχει πολλοί φίλοι μουσικοί, τα τελευταία χρόνια δε, η σύνθεση είναι σταθερή με το Θανάση Τζίνγκοβιτς( ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά) την Εύα Ντούρου (πλήκτρα, θέρεμιν, φωνητικά) τη Λαμπρινή Γρηγοριάδου (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά), τον Ιάσονα Οικονόμου (μπάσο) και το Δημήτρη Οικονόμου (τύμπανα). Στο live θα παρουσιάσουν κομμάτια απ όλη τη δισκογραφία τους καθώς και καινούριο υλικό που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 8 €
  • Ταμείο: 10 €
Εκκίνηση:

28 Μαρτίου 2023 21:00

Λήξη:

28 Μαρτίου 2023 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095