Ραψωδός Φιλόλογος και Λόγος Απειλή

Eightball Club
Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Ώρα έναρξης: 20:00

“Heavy Mental” Tour

Ραψωδος Φιλόλογος και Λόγος ΑπειλήΟκτώ χρόνια από την τελευταία τους συνάντηση επί σκηνής οι δύο ιστορικοί ράπερς ενώνονται ξανά για δύο μοναδικές συναυλίες.

Ήταν Νοέμβριος του 2014, όταν ο Ραψωδός Φιλόλογος και ο Λόγος Απειλή, συναντήθηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή του Gagarin.

Από τότε άλλαξαν πολλά.

Ο μεν Ραψωδός Φιλόλογος, παρουσίασε το “Κελί 218”, μία κυκλοφορία που σηματοδότησε την απαρχή μίας μακροχρόνιας απουσίας και σιωπής, που αποφάσισε να τη διακόψει με την κυκλοφορία της “Αλεξάνδρειας”.

Ο δε Λόγος Απειλή, σύστησε την “Αμνησία”, στο κοινό του Gagarin, για να ακολουθήσει και αυτός με τη σειρά του ένα μοναχικό και γεμάτο δημιουργία και νέες κυκλοφορίες δρόμο.

Οκτώ χρόνια μετά και με τίποτα στον πλανήτη να είναι ίδιο, οι δύο καλλιτέχνες, ξανασυναντιούνται για δύο μοναδικά lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να μας θυμίσουν:

  1. Τι σημαίνει να γράφεις μουσική χωρίς ημερομηνία λήξης.
  2. Τι σημαίνει να έχεις εμπιστοσύνη στη φωνή σου και όχι σε κάποιο επεξεργαστή.
  3. Τι σημαίνει για βοηθάς το κοινό σου να προβληματιστεί, για αυτά που άκουσε φεύγοντας και όχι για αυτά που είδε γύρω του.
  4. Ότι “Heavy Mental”, για κάποιους σημαίνει τρελός και για κάποιους άλλους αυτός που έχει κάνει το μυαλό του, όπλο απέναντι σε μια εποχή γεμάτη αποσπάσεις

Σας περιμένουμε!

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12 €

Προπώληση

 

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

7 Μαΐου 2022 20:00

Λήξη:

7 Μαΐου 2022 22:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095