Πώς Φτιάχτηκε Το Χιόνι The Musical
Κοινοποίηση

Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον
26-27 Δεκεμβρίου 2021

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ώρα έναρξης: 15:00

Γιατί νιώθουμε χαρά όταν χιονίζει; Τι μαγικό έχει το χιόνι;

Πώς Φτιάχτηκε Το Χιόνι The MusicalΒρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου έχει σταματήσει να χιονίζει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Τρία παιδιά η Γιρλάντα, ο Λύσανδρος και ο Χρήστος ξεκινάνε ένα ταξίδι αναζήτησης για να βρούνε το τι συνέβη και σταμάτησε να χιονίζει. Περνάνε μέσα από μάγισσες, καλικάτζαρους, μαύρους χιονάνθρωπους, χιονονιφάδες και σταθμό με το σταθμό ξετυλίγεται μπροστά τους ο μύθος του πώς φτιάχτηκε το χιόνι. Ανακαλύπτουν ότι το χιόνι ήταν η ευχή ενός παιδιού που ευχήθηκε να ασπρίσει ο κόσμος. Μαθαίνουν για τη νεράιδα του χιονιού… και καταλαβαίνουν ότι η απάντηση σε όλα είναι πάντα μέσα τους! Ένα πολύ τρυφερό και φαντασμαγορικό έργο, με θέμα την ευθύνη που έχουμε να ασπρίσουμε τη ζωή μας και τον κόσμο με τις πράξεις μας…

Ένα έργο που θα μαγέψει τους μικρούς και θα κάνει τους μεγάλους να ξεκαρδιστούν και να θυμηθούν τη δύναμη που έχουν μέσα τους. Από την δημιουργό του πολυαγαπημένου “Ένα βήμα τη φορά” The musical, Μαρίας Στεφάνου και του εξαιρετικού χορογράφου ακροβατικών Γιώργου Χιώτη.

Συστήνεται από ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και γονείς.
Κατάλληλο για παιδιά από 5 έως 105 ετών.

Της Μαρίας Στεφάνου

To νέο Χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι της δημιουργού του Ένα Βήμα Τη Φορά the musical, ζωντανεύει φέτος τις γιορτές στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Κολοσαίον.

Μια άκρως μαγική ‘εναέρια’ θεατρική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Μαρίας Στεφάνου, σε επιμέλεια χορογραφιών και ακροβατικών του χορογράφου και performer Γιώργου Χιώτη.

Ακροβάτες, Μάγισσες, καλικάντζαροι, Νεράιδες και μαύροι χιονάνθρωποι, σας περιμένουν να ανακαλύψετε τον μύθο γύρω από το πρώτο χιόνι που έπεσε στην γη.

Πως φτιάχτηκε το Χιόνι;
Τι συμβολίζει;
Γιατί νιώθουμε χαρά όταν χιονίζει;

Ένα τρυφερό και ξεκαρδιστικό ταξίδι αυτογνωσίας με θέμα την ευθύνη της ζωής μας και του κόσμου που ζούμε, μέσα από την ιστορία τριών παιδιών που ψάχνουν να βρουν γιατί σταμάτησε να χιονίζει.Φέτος τα Χριστούγεννα κάντε το δώρο σε εσάς και στους αγαπημένους σας.

Ένα λευκό χιονισμένο ταξίδι, για να ασπρίσουμε μέσα μας.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Συντελεστές

Κείμενο Σκηνοθεσία Μουσική Σύνθεση και Στίχοι: Μαρία Στεφάνου
Επιμέλεια Χορογραφιών και Ακροβατικών: Γιώργος Χιώτης
Ενορχήστρωση ο Μαέστρος: Κωνσταντίνος Γκιβίσσης

Παίζουν οι Ακροβάτες – Χορευτές – Ηθοποιοί – τραγουδιστές:
Ζάζα Χελάτζε, Όλγα Κουλτούκη, Γιάννης Τέρπο, Παναγιώτης Καπρίτσιος, Μάρθα Ντερεμπίδου, Νίκος Βασταρούχας, Σοφία Χριστοφορίδου, Βασίλης Βικελούδας, Βίκη Παπαδοπούλου

Τιμές εισιτηρίων

Διάζωμα Α

  • Κανονικό: 15 €
  • Άνεργοι, Παιδικό (έως 12 ετών), φοιτητικό: 13 €

Διάζωμα Β

  • Κανονικό: 12 €

Διάζωμα Γ

  • Κανονικό: 10 €

Σημεία Προπώλησης:

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στο χώρο είναι υποχρεωτική.

Εκκίνηση:

9 Ιανουαρίου 2022 15:00

Λήξη:

9 Ιανουαρίου 2022 17:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6004043, 22.9539294