Παύλος Παυλίδης – Hotel Alaska – Lemonostifel

Φεστιβάλ Καλοκαιριού
Θέατρο Κήπου
Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Παύλος Παυλίδης και Hotel Alaska

Ο Παύλος Παυλίδης με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska, ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2022 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του. Aπό την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκέμβρη του 2021.

Νέα προσέγγιση και καινούριες ενορχηστρώσεις δίνουν μια φρέσκια εικόνα στα τραγούδια του. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δισκογραφία

Albums

  • (2021) Το Μαύρο Κουτί
  • (2016) Μία Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο
  • (2015) Στον Διπλανό Ουρανό
  • (2013) Ιστορίες Που Ίσως Έχουν Συμβεί
  • (2010) Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει
  • (2008) Live Στο Θέατρο Απόλλων
  • (2006) Άλλη Μία Μέρα

EPs & Singles

  • (2021) Το Παιδί Με Το Πατίνι
  • (2021) Άννα
  • (2021) Άνοιξη / Στο Μάτι Του Κυκλώνα
  • (2020) Η Νέα Βαρβαρότητα / Δεσποινίς
  • (2020) Απέναντι / Άφησα Τον Φόβο Να Φύγει
  • (2019) Κακό Ποίημα
  • (2015) Τα Σκουπίδια / Κατάδικος

Οι Lemonostifel (τα γνωστά και ως Λεμόνια) μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφουν με τον τέταρτο τους δίσκο και όπως μας έχουν συνηθίσει πειραματίζονται με τον ήχο τους και μοιράζουν απλόχερα εκπλήξεις, συναισθήματα (τα γνωστά και ως feelings) και από καρδιάς το δίνουν μετά χαράς. Πρόστυχα ρομαντικοί (όπως πάντα) και πιο ανώριμοι από ποτέ (όπως πάντα) μας προκαλούν προσκαλώντας μας…

…Σε ένα ταξίδι στον κόσμο τους, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η γη είναι πολυεπίπεδη, πολυδιάστατη κι εγώ με τη Μαρία θα σώσουμε τον κόσμο. Μένοντας πιστοί στο είδος που υπηρετούν, στην καινούργια του δουλειά βρίσκονται να σφυρίζουν, να τσιρίζουν και να μας τσουρουφλίζουν με μία παρορμητική dance διάθεση και νοσταλγικές μελωδίες σε ιστορίες με λόγια, χωρίς ακρογιαλιές και καταγώγια.

Δισκογραφία

Albums

  • (2021) 4
  • (2016) 3
  • (2012) 2
  • (2009) Lemonostifel

Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του Street Mode Live Sessions, τμήμα του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2022 υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συμπαραγωγή: Street Mode & Made of Stone.

Τιμές εισιτηρίων

  • Περιορισμένη προπώληση: 11 €
  • Προπώληση: 13 €

Προπώληση

  • viva.gr
  • Wind
  • Πολυχώρος WE
  • Ηλιοτρόπιο Cafe

Τιμές εισιτηρίων για όλα τα Street Mode Live Sessions

  • Limited Combo All Days Early Bird: 85 €
  • Combo All Days E-ticket: 99 €

Προπώληση για όλα τα Street Mode Live Sessions: viva.gr

Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό και ανταλλάσεται στην είσοδο την πρώτη φορά με ειδικό βραχιολάκι (wristband) που επιτρέπει στον κάτοχο του την τάχιστη και απρόσκοπτη είσοδο του σε όλες τις μέρες των Street Mode Live Sessions 2022 στο Θέατρο Κήπου, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει σε ουρές στα εκδοτήρια και τον έλεγχο εισιτηρίων. Διατίθενται σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό μέχρι εξάντλησης.

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Εκκίνηση:

30 Ιουνίου 2022 21:00

Λήξη:

30 Ιουνίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νικ. Γερμανού

GPS:

40.6259178, 22.9515164