Παύλος Παυλίδης και Hotel Alaska
Κοινοποίηση

Block 33
14 & 29 Ιανουαριου 2022

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022
Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Νέα ημερομηνία: Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Αναβολή

Η συναυλία του Παύλου Παυλίδη με τους Hotel Alaska που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, αναβάλλεται για την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 λόγω κρούσματος COVID19 στο συγκρότημα. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων που επιθυμούν ακύρωση των εισιτηρίων τους και επιστροφή του αντιτίμου τους, μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.tmrgoc.com/voucherform

Ώρα έναρξης: 21:00

Παύλος Παυλίδης και Hotel AlaskaMετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνιση του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single «Άννα», ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό live.

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί νέο υλικό, από τον επερχόμενο δίσκο του, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και στη δημιουργία.

Μουσικοί:

Παύλος Παυλίδης: φωνή, κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες
Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Επιμέλεια ήχου: Χρήστος Χαρμπίλας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Τιμές εισιτηρίων:

  • Γενική είσοδος: 15 €

Προπώληση: viva.gr

Εκκίνηση:

15 Απριλίου 2022 21:00

Λήξη:

15 Απριλίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.644035814681, 22.909513976669