Παρουσίαση άλμπουμ Mazoha: Τώρα χορός
Κοινοποίηση

Eightball Club
Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ώρα έναρξης: 21:00 αυστηρά

Παρουσίαση άλμπουμ Mazoha: Τώρα χορόςTo Σάββατο 28 Μαΐου 2022 ο Μazoha παρουσιάζει το νέο του album “Τώρα χορός” που θα κυκλοφορήσει από την Ιnner Ear Records, στον όροφο του Eightball.

Στο χώρο του live θα υπάρχουν βινύλια του νέου αλμπουμ και t-shirts.

Υπέροχοι Special Guests: Capette και Libys

Μόλις τρεις μήνες από την κυκλοφορία του EP «Βεντάλιες Και Σιδερογροθιές», ο Mazoha, ακατάπαυστος, ξαναχτυπά με το νέο του album «Τώρα Χορός», πιάνοντας το νήμα μουσικά, στιχουργικά και συναισθηματικά από εκεί που το άφησε στο προηγούμενο album του, «ΠΡΤΘΛΤΣ».

Όπως δηλώνει ο τίτλος και επιβεβαιώνουν το ομώνυμο κομμάτι και τα κομμάτια «Τσιχλόφουσκα» και «Ψυχολογικά Τραύματα Social Club», υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για χορό που πηγάζει από την δίψα για εκτόνωση που γνωρίζουν καλά όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία των live του MAZOHA. Παράλληλα, στα κομμάτια “Ήρωες Πολλοί Αγάλματα Λίγα”, «Σαν Σκιάχτρο» και «Νέα Υόρκη» τα beats, τα synths και οι φωνητικές γραμμές είναι χαρακτηριστικά δείγματα της σκοτεινής ποπ που χαρακτηρίζει το πρώτο του album «Μπάσταρδο». Το tracklist ολοκληρώνεται με δύο ιδιαίτερα κομμάτια: τo «Ονειρεύομαι Μωρό Μου» με το noise-shoegaze intro και τα ραπαριστά καταιγιστικά φωνητικά, μια εξομολογητική και καταγγέλουσα λούπα που θα μπορούσε να κρατάει για πάντα, και τέλος «Το Πουτανάκι Σου», το ερωτικό τραγούδι του δίσκου με το ρεφρέν τσίχλα, που φλερτάρει επικίνδυνα με το trash, γραμμένο για να ακούγεται αργά το βράδυ σε όλα τα μπαρ.

Ένα album αντιθέσεων που βουτάει από την απόγνωση στη λύτρωση και από τη χαρά στη λύπη, παντρεύοντας το σκοτάδι με το φως. Το πιο MAZOHA album μέχρι στιγμής.

Κυκλοφορεί σε LP και Digital album από την Ιnner Ear.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 €

Εκκίνηση:

28 Μαΐου 2022 21:00

Λήξη:

28 Μαΐου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095