Οδυσσέας αλλιώς…

Θέατρο Σοφούλη
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ώρα έναρξης: 18:00

Οδυσσέας αλλιώς…Παράσταση εφηβικού τμήματος εργαστηρίων Θεάτρου Σοφούλη.

Το εφηβικό τμήμα των εργαστηρίων του Θεάτρου Σοφούλη παρουσιάζει την παράσταση “Οδυσσέας αλλιώς…” την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 18.00.

Το πεπρωμένο του ήρωάς μας, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου, είναι να περάσει τόσες και παραπάνω περιπέτειες, από όσες πέρασαν ο Οδυσσέας και Σεβάχ ο θαλασσινός μαζί. Το εφηβικό τμήμα του θεάτρου Σοφούλη, επιχειρεί να συστήσει αυτό τον ήρωα με έναν πρωτότυπο, φρέσκο και διαφορετικό τρόπο. Με μια σύγχρονη, νέα ματιά χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του σωματικού θεάτρου, του street art , εμπλουτισμένο με ζογκλερικά και προσεγγίσεις ικανοτήτων που ασχολούνται με το τσίρκο, έπειτα και των σχετικών σεμιναρίων που προστέθηκαν έξτρα σε συνεργασία με την ομάδα Μονόκυκλο…. Μια παράσταση, στημένη με όρεξη και μεράκι γεμάτη δράση, περιπέτεια, γέλιο χορό και τραγούδι με συνοδεία ζωντανής μουσικής! Μην το χάσετε! Σας περιμένουμε!

Συντελεστές

Διασκευή – σκηνοθεσία: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Χορογραφία: Νίκη Τριανταφυλλίδου
Μουσική διδασκαλία: Μαρία Γάσπαρη
Τεχνικές τσίρκου: Μονόκυκλο
Γραφιστικά: Αναστασια Τογκούρη

Παίζουν: Μαριλίζα Αλεξανδρή, Λένια Αρωνιάδη, Βαλέρια Λασκαρίδου, Κατερίνα Μαντούση, Μελίνα Παρίση, Θάλεια Ταπτοπούλου, Μαριτίνα Τσομπανούδη, Νίκος Τριανταφυλλίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Χριστίνα Χασιώτη, Μιχάλης Χαριζάνης Τσαμπίκος.

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 5 €

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

15 Ιουνίου 2022 18:00

Λήξη:

15 Ιουνίου 2022 20:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά

GPS:

40.5887278, 22.9454874