Ο Καραγκιόζης στο ωδείο

Μιμόζα Αναψυκτήριον
Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ώρα έναρξης: 20:30

Διάρκεια: 50’

Ο Καραγκιόζης στο ωδείοΟ Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική του προσωπικότητα φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με τον Θίασο Σκιών του και το έργο “Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο”. Επόμενες στάσεις: Δευτέρα 8 Αυγούστου ο Ορωπός στο Cine Ωρωπός και Τρίτη 9 Αυγούστου η Θεσσαλονίκη στο Μιμόζα Αναψυκτήριον! Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του ο Αλκιβιάδης στήνει το δικό του Θίασο Σκιών παρέα με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη!

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο», ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο;– ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά. Στο πλευρό του οι αγαπημένοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών: Ο μπαρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας, τα Κολλητήρια κ.α. καλούνται να συνδράμουν στην παράτολμη μουσική αυτή προσπάθεια και να δώσει ο καθένας τη δική του νότα!

Πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε μαζί τους, γονείς και παιδιά σε μια παράσταση που διδάσκει και ψυχαγωγεί με τον πιο μουσικό τρόπο.

Πίσω από τον Μπερντέ: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Μουσική επιμέλεια/Κείμενα: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 6 €

Προπώληση

viva.gr

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

9 Αυγούστου 2022 20:30

Λήξη:

9 Αυγούστου 2022 21:20

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Διός 52, Αμπελόκηποι

GPS:

40.6563986, 22.9335475